Mazzanti Evantra Millecavalli: Bestia suprema a soselelor vine din Italia (Video)

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 00:00
3448 citiri
Mazzanti Evantra Millecavalli: Bestia suprema a soselelor vine din Italia (Video)
Foto: Mazzanti Automobili

Italienii nu s-au multumit cu o simpla super-masina Evantra, asa ca bolidul a avut parte si de un upgrade, care l-a transformat intr-o adevarata bestie a soselelor: Mazzanti Evantra Millecavalli.

Cu 1.000 CP ascunsi sub capota, versiunea extrema a super-masinii italiene este si cel mai puternic automobil creat vreodata in Italia, potrivit Lux Expose.

Mazzanti Evantra Millecavalli a beneficiat de lansarea oficiala in cadrul show-ului auto Parco Valentino din Torino, uluind asistenta prezenta la eveniment cu formele sale sexy, dar puternice, si cu forta degajata.

Sub capota uluitoarei creatii se ascunde un motor V8 bi-turbo de 7,8 litri capabil sa puna la munca intreaga herghelie de 1.000 de cai putere.

Cu o greutate de doar 1.300 kg, Millecavalli atinge demarajul 0-100 km in doar 2,7 secunde, iar franele sale speciale din carbon-ceramica, dezvoltate de Mazzanti Automobili, permit oprirea in cel mult 7 secunde, de la o viteza de 300 km/h.

"A trebuit sa muncim din greu in atelier pentru a realiza in doar doi ani o masina care sa depaseasca performantele super-masinii Evantra.

Tinta noastra a fost de a crea o masina cu adevarat exclusivista, realizata intr-o editie limitata, si care sa evidentieze toate cunostintele tehnice acumulate de echipa Mazzanti Automobili", a declarat directorul executiv si fondatorul firmei italiene, Luca Mazzanti.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#bolid italian, #Mazzanti Evantra Millecavalli, #masini puternice, #serie limitata Mazzanti Evantra Millecavalli , #Cele mai scumpe masini