Bolidul la care ar ravni si Batman. Tie iti place?

Vineri, 01 Mai 2015, ora 00:00
2957 citiri
Bolidul la care ar ravni si Batman. Tie iti place?
Foto: Luxatic

Nu o sa iti fie usor sa stergi din memorie prima impresie lasata de Donkervort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition. Masina asamblata cu rabdare supraomeneasca de inginerii firmei olandeze depaseste si cele mai indraznete visuri ale unui pasionat de roadstere furioase.

Spre deosebire de modelul "clasic" D8 GTO, Bare Naked Carbon Edition mizeaza pe afisarea unei caroserii integral realizate din carbon, care accentueaza liniile agresive ale GTO-ului olandez, observa portalul Luxatic.

Aspect dual

Designul masinii lasa loc pentru imaginatia posesorului pentru a intra in rolul care-i convine. Donkenvoort D8 GTO poate fi in acelasi timp bolid de supererou sau de personaj negativ, gratie formei adoptate de acesta.

Propulsia este asigurata de un motor Audi 2,5 TFSI modificat pentru a scoate 400 CP.

Performantele masinii se traduc intr-un timp de acceleratie 0-100 km/h sub 3 secunde si o viteza maxima de 255 km/h.

Indeajuns pentru a nu pali de rusine in fata unui Bugatti Veyron si destul pentru un bolid destinat soselelor de viteza.

Aspectul sau agresiv este completat de folosirea fibrei de carbon in orice detaliu al masinii, de la caroserie, la rame, scaune, bord etc. Numele de Bare Naked Carbon vine de la aspectul nefinisat al fibrei de carbon in care este invelit bolidul.

Nu este un aspect de ignorat, pentru ca lipsa unui strat de vopsea face ca masina sa isi reduca destul de mult greutatea, coborand chiar sub etalonul de 700 kg al variantei standard Donkenvoort D8 GTO.

Chiar daca producatorii olandezi nu au dat nicio referinta despre pretul bolidului, trebuie sa te astepti din start la o suma destul de piperata, dat fiind faptul ca vorbim de o editie limitata si de o masina care va deveni, in scurt timp, de colectie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#bolid Donkenvoort D8 GTO, #masina colectie, #masina sport , #Cele mai tari masini