Caracteristicile uimitoare ale noii generatii Mercedes-Benz GL-Class

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 18:49
4631 citiri
Caracteristicile uimitoare ale noii generatii Mercedes-Benz GL-Class

Mercedes-Benz lanseaza noua generatie GL-Class. Masina prezinta o serie de imbunatatiri care includ caracteristici ce privesc siguranta, directia si manipularea, precum si un spatiu de bagaje flexibil.

Noua generatie GL-Class se distinge prin faptul ca are incorporat un software inteligent care creste foarte mult gradul de siguranta al pasagerilor.

Collision Prevention Assist este unul dintre sistemele de securitate noi, care este constituit dintr-un senzor radar care monitorizeaza distanta dintre vehicul si posibilele obiective cu care acesta ar putea intra in coliziune. In cazul in care senzorul detecteaza ceva care ar putea constitui un impediment pentru roti, il avertizeaza pe sofer printr-un beep si o lumina intermitenta pe tabloul de bord, potrivit Just Luxe.

Noua generatie Mercedes-Benz GL-Class include si sistemul Attention Assist, care functioneaza intr-un mod impresionant. Astfel, acest sistem il avertizeaza pe sofer in momentul in care acesta incepe sa dea semne de somnolenta. In timpul primelor 20 de minute in care soferul incepe sa conduca aceasta masina, Attention Assist memoreaza obiceiurile soferului, care sunt unice, iar in momentul in care acesta incepe sa aiba corectii de directie cuprinse intre 80 si 180 kilometri pe ora, masina il avertizeaza printr-un sistem audio si un flash cu mesajul "Este timpul de odihna?" alaturi de semnul unei cesti de cafea.

Masina se distinge si prin sistemul Active Lane Keeping Assist, care produce un huruit in coloana de directie atunci cand soferul incepe sa se deplaseze catre o alta banda fara sa semnalizeze. Acest sistem functioneaza atunci cand masina merge cu peste 59 km/h si actioneaza prin intermediul unei camere mici aflate in parbriz si al unui computer care analizeaza imaginea, recunoscand marcajele benzii de circulatie. Daca soferul nu tine cont de avertismentul zgomotos, sistemul de franare ESP actioneaza pentru a-l ajuta pe sofer sa corecteze directia masinii.

Dca soferul are o problema cu parcarea paralela, atunci va fi ajutat de sistemul Active Parking Assist. Acesta functioneaza impreuna cu sistemul de directie electromecanic (care permite economisrea combustibilului si ofera o posibilitate de miscare si o manuire mult mai bune). Cele doua sistem actioneaza in momentul in care soferul merge cu mai putin de 32 km/h, dand o comanda pentru initierea unei cautari electronice a unui spatiu de parcare.

Atunci cand este gasit un loc potrivit pentru parcare, iar soferul baga masina in marsarier, sistemul il intreaba daca vrea sa activeze Parking Assist si, la un raspuns pozitiv, va initia manevrabilitatea automata in timp ce soferul controleaza acceleratia si frana. Acest sistem il ajuta pe sofer sa iasa si din locurile stramte.

In afara de imbunatatirile legate de siguranta, noua generatie GL-Class are un aspect impresionant. Masina are bare de protectie si grila elegante, tehnologie LED in cazul luminilor de zi si de noapte, locuri incalzite, o trapa Panorama cu dimensiuni duble si lumina naturala.

Masina are o capacitate de transport de sapte persoane, avand doua locuri in cel de-al treilea rand care pot fi aplatizate electronic pentru a mari spatiul de depozitare.

Noua generatie sport Mercedes-Benz GL-Class este disponibila in doua variante de motorizare: pe benzina si pe motorina. In primul caz este vorba de motor pe benzina V-8, iar in cel de-al doilea caz, cumparatorul are la dispozitie modelul pe motorina, cu motor BlueTEC v-6. Masina are si sistem electronic de tractiune pe patru roti, iar preturile variaza intre 61.570 de dolari si 85.300 de dolari.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#Mercedes Benz GL Class, #noua generatie Mercedes Benz, #caracteristici inovatoare Mercedes Benz, #sisteme securitate Mercedes Benz , #Cele mai tari masini