Cel mai frumos SUV din 2012: Mazda CX-5, pentru tine

Sambata, 18 August 2012, ora 00:00
3336 citiri
Cel mai frumos SUV din 2012: Mazda CX-5, pentru tine

Noua Mazda CX-5 a castigat titlul de "cel mai atractiv model din categoria SUV" din Europa, in 2012, in urma votului acordat de cititorii din 15 tari europene ai revistei Auto Bild. Tocmai de aceea, noul CX-5, cel mai frumos SUV in 2012, este recomandarea noastra pentru tine, in acest weekend.

Cu 17,8% din voturi, Mazda CX-5 a castigat detasat in fata Audi A4 Allroad (care a ocupat locul doi cu 10,8%) si in fata Audi Q3, (care a ocupat locul trei cu 9,9% din voturi), sustin oficialii Mazda.

Mazda CX-5 este primul model ce foloseste noul limbaj de design "KODO - Soul of Motion", are un design elegant si o estetica impresionanta, acesta fiind si motivul pentru care CX-5 a primit locul intai la "Design Award 2012".

Designul grilei frontale este caracteristic pentru noua abordare a designerilor de la Mazda. Aceasta are forma tipica in 5 puncte a gamei si se intinde pana la farurile din fata.

CX-5 este primul model care se bucura din plin de tehnologiile SKYACTIV, care fac masina mai usoara, mai eficienta si mult mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

Cat despre motor, noul SKYACTIV Diesel de 2,2 litri este disponibil pe CX-5 in doua variante - una de 10 kW/150 PS si alta de 129 kW/175 PS, numai cu tractiune integrala. Motorul mai mic are transmisie manuala in 6 trepte si tractiune fata, la un consum mixt de 4,6 litri la suta de kilometri si eliminand 119g/km dioxid de carbon. Alternativa pe benzina o reprezinta motorul SKYACTIV-G, de 121 kw/165PS, care consuma doar 6 litri la suta de kilometri si elimina 139 g/km dioxid de carbon.

Poti alege noua transmisie manuala in 6 trepte SKYACTIV-MT, similara celei folosite de roadsterul MX-5, sau poti opta pentru transmisia automata SKYATIV-Drive, tot in 6 trepte, considerata a fi extrem de eficienta si utila soferului la schimbarea vitezelor. De asemenea, toate modelele SUV au o versiune avansata a sitemului inteligent stop-start dezvoltat de Mazda, i-stop.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Mazda CX 5 premiu, #cel mai frumos SUV, #Mazda premiu 2012 , #Cele mai tari masini