General Motors prezinta geamurile interactive. Vezi video

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 14:50
2137 citiri
General Motors prezinta geamurile interactive. Vezi video

General Motors transforma geamurile din spate ale masinilor sale in ferestre interactive, ce permit pasagerilor sa joace jocuri, sa deseneze imagini sau sa interactioneze cu pasagerii altor masini ce beneficiaza de ferestre interactive.

General Motors a utilizat tehnologia senzorilor optici si EyeClick pentru a transforma ferestrele obisnuite in geamuri interactive, multi-touch, scrie Inavateonthenet.

Proiectul, denumit de General Motors "Windows of Opportunity", e dezvoltat dupa modelul prezentat de Toyota in vara lui 2011, "Window to the World", si se afla in stadiu de cercetare.

"In mod traditional, ecranele interactive din cadrul automobilelor au fost dedicate conducatorului auto sau pasagerului din fata, insa noi incercam sa le oferim o interfata tehnologica, proiectata pentru pasagerii din spate", a declarat unul din managerii de dezvoltare de la General Motors.

Aplicatiile pe care urmeaza sa le dezvolte geamurile interactive includ personajul animat, otto, proiectat pentru a oferi date privind viteza automobilului, date meteo sau informatii despre peisaj.

De asemenea, pasagerii vor putea asculta muzica si impartasi melodiile pe care le asculta cu alti pasageri din alte masini, printr-o aplicatie numita Pond, care permite si postarea de mesaje, in regim chat, intre masini diferite.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#geamuri interactive, #general motors, #inovatii masini, #tehnologii interactive masini , #Cele mai tari masini