GT-ul de clasa renaste sub un nou nume: Zagato Mostro powered by Maserati (Video)

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
4350 citiri
GT-ul de clasa renaste sub un nou nume: Zagato Mostro powered by Maserati (Video)
Foto: Bloomberg

Sparge-ti pusculita, vinde-ti colectia de timbre si pune deoparte alocatia dublata a copilului! Vei avea nevoie de toate resursele financiare pentru a pune mana pe unul dintre cele mai rare exemplare GT produse in aceasta perioada.

Weekend-ul acesta, pe malul lacului Como, in Italia, Zagato si Maserati scot la iveala un model Gran Turismo de exceptie, dupa cum anunta Bloomberg.

Dubla mostenire

La aniversarea centenarului firmei, Maserati si-a adus contributia la realizarea unui motor demn de o masina cu pedigree competitional.

Mostro powered by Maserati celebreaza atat 100 de ani de existenta a companiei auto italiene, cat si istoria GT-urilor de curse lansate in timp de Maserati si Zagato, cu dedicatie pentru modelul coupe-ului Zagato Monster 450 S.

Zagato Mostro powered by Maserati va fi produsa in doar 5 exemplare ceea ce o propulseaza direct in topul raritatilor de lux ale gamei sport iesite din colaborarile celor doua firme italiene.

Timp de 75 de ani, Zagato si Maserati si-au combinat talentele pentru a produce unele dintre cele mai seducatoare aparitii auto de pe circuitul de curse.

Acum pun amprenta finala pe o masina cu uluitoare forme sexy-agresive care promite senzatii unice la volan. Motorul V-8 de la Maserati este imbracat intr-o caroserie din fibra de carbon sporind performantele GT-ului.

Forma sa de coupe asezata pe un sasiu de masina sport ofera o eleganta sporita fata de un model obisnuit de curse. Botul alungit al masinii, parbrizul larg si curbele date caroseriei fac din Zagato Mostro o adevarata frumusete.

Insa, ceea ce va aprecia orice cunoscator este zgomotul turbat al unei veritabile masini de curse pe care Mostro il face sa rasune cu putere. Doar nu degeaba aceasta bijuterie pe 4 roti a fost botezata astfel!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#masina curse Maserati, #GT Zagato Mostro, #serie limitata Zagato Mostro Maserati , #Cele mai tari masini