Legenda renaste cu noul Ford Mustang pe soselele Romaniei

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
2291 citiri
Legenda renaste cu noul Ford Mustang pe soselele Romaniei
Foto: ford.ro

Ford Mustang, automobilul legendar al anilor '60, isi face aparitia intr-o noua generatie menita sa imbine forta unei clasice masini americane cu tehnologia de ultima ora.

Chiar si asa, Ford promite sa nu-ti rapeasca nimic din senzatia de putere data de un muscle car autentic.

"Intruchiparea rafinamentului si a performantei", descrie compania auto noul model Mustang pe pagina sa de Internet, iar datele tehnice nu fac decat sa confirme afirmatie.

Un rebel al soselelor

In primul rand, producatorul auto american dovedeste ca stie carui tip de client se adreseaza. Fordul Mustang pe care ti-l doresti poate fi personalizat in functie de cerintele tale.

Pretul unui exemplar pleaca de la 35.000 de euro, dar tinteste doar un public ceva mai moderat in excesul de forta pe care ti-l poate transmite masina.

Deci, pentru 35.000 de euro vei avea la dispozitie un Mustang echipat cu un motor EcoBoost de 2,3 litri si o forta de 314 CP.

Adevarata explozie a muscle car-ului legendar o poti simti insa cu dotari superioare: motor V8 de 5 litri cu 418 CP.

Optiunea ramane la latitudinea ta, atata vreme cat dealerii autorizati pentru a primi comenzile pentru noul Mustang - Tiriac Auto Bucuresti si Business Development Team - se vor asigura ca ai la indemana toate informatiile pentru a face cea mai buna alegere.

Legenda are insa si un luciu nou, dat de un interior elegant, completat cu un sistem AC "dual zone", un sistem audio performat, comenzi vocale pentru masina, servodirectie asistata electronic si tapiterie din piele.

Jantele dintr-un aliaj cu finisaj premium redau fiorii de agresivitate ai masinii, iar forma stilizata a exteriorului lasa sa se ghiceasca un adevarat rebel al soselelor sub caroserie.

Ford Mustang va fi livrat in doua variante, Coupe si decapotabil, nuantele din care poti alege fiind Red Race, Orange Competition si Triple Yellow.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Ford Mustang Romania, #Ford Mustang optiuni, #Ford Mustang Bucuresti , #Cele mai tari masini