Masini imbracate in bijuterii sau sute de cai putere - tu ce alegi?

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
6006 citiri
Masini imbracate in bijuterii sau sute de cai putere - tu ce alegi?

Nano si Fiat 500 sunt doua masini mici, care au primit un strat de "stralucire" de la producatorii lor. In acelasi timp, modele precum Bugatti Veyron Sedan sau Maybach 62 Landaulet te ispitesc cu sute de cai putere si cu o putere ametitoare, in asa fel incat cu greu te vei abtine sa nu apesi pedala de acceleratie.

Producatorul indian Tata Motors s-a hotarat sa il scoata din anonimat pe micutul Nano si a facut acest lucru in stilul filmelor de la Bollywood: stralucitor, cu multa culoare, intr-un stil, poate, putin prea opulent pentru soferii obisnuiti.

La volanul acestei masinute acoperite de bijuterii nu vei face prea multe depasiri, dar mai mult ca sigur ca vei atrage toate privirile. Esti gata sa platesti si pretul pentru aceasta extravaganta? Atunci va trebui sa scoti din buzunar nu mai putin de 4,4 milioane de dolari.

Masina este plina de aur (80 kilograme), argint (15 kilograme) si pietre pretioase.

O alta masina acoperita de bijuterii, dar de data aceasta si branduita cu insemnele unei case de moda, este Fiat 500 C. Mai Fiat 500C by Gucci, care nu costa la fel de mult ca Nano, ci doar 20.000 de euro.

Poti sa iti alegi singur culoarea exteriorului, intre alb, cu elemente cromate mate sau negru lucios, cu elemente cromate stralucitoare, scriu cei de la Top Gear.ro.

Ambele variante vin cu acoperisul textil colorat in negru cu dungi verzi sau pe varianta rosu cu dungi verzi, intr-un stil Gucci. Tot in stil Gucci sunt si capacelele jantelor de 16 inci, cu logo-ul Gucci.

Interiorul este si el personalizat, cu embleme Gucci pe capota portbagajului si pe stalpii portierelor. De asemenea, vei gasi modificari si pe plansa de bord, pe scaunele realizate in stil "Guccissima", pe la centurile de siguranta.

Daca micul Nano nu iti va satisface pofta de adrenalina pe sosele, ci mai degraba, capriciile, iar Fiat 500 C nu corespunde standardelor tale pentru fashion, cu siguranta ca una dintre masinile urmatoare va fi pe placul tau.

Vorbim despre Jaguar Hybrid Supercar, Pagani Huayra, McLaren F1, Maybach 62 si Bugatti Veyron Sedan. Toate sunt supermasini, cu motoare puternice, deci vor raspunde aproape instantaneu cand apesi pedala de acceleratie.

Ce-i drept, toate modelele amintite costa mai mult de 1 milion de dolari si nu sunt pentru orice sofer. Doar cei mai bogati isi permit sa stea la volanul unui asemenea bolid.

Lansata in 2010, la Salonul Auto de la Paris, Jaguar Hybrid Supercar: Costa 1,1 milioane de dolari, conform Business Magazin.

Cu 700 de cai putere, Pagani Huayra a fost inspirata de zeul vantului Aymara Huayra Tata si atinge 100 km/h in mai putin de patru secunde. Costa la fel de mult ca Jaguar Hybrid Supercare.

Tot pentru 1,1 milioane de dolari poate fi cumparat si bolidul McLaren F1 care poate atinge viteza de 320 de kilometri la ora in numai 7,6 secunde.

Ceva mai scumpa este Maybach 62 Landaulet, o decapotabila lansata la Salonul Auto din Dubai, pentru care va trebui sa platesti 1,35 milioane de dolari.

Bugatti Veyron Sedan este o noua versiune a popularului model Veyron si are un pret pe masura: 1,4 milioane de dolari.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini diamante, #masini puternice, #top masini lux, #top masini scumpe , #Cele mai tari masini