Topul celor mai populare masini din lume

Luni, 18 Iulie 2011, ora 09:33
1970 citiri
Topul celor mai populare masini din lume

Soferii care isi cumpara acum un autoturism sunt mult mai atenti atunci cand vine vorba de consum, dimensiuni si mai ales pret. Exista insa si modele de masini care au reusit sa supravietuiasca trecerii anilor si au devenit celebre la nivel mondial.

Fie ca "viata" lor a fost prelungita cu ajutorul unor campanii de marketing agresive sau ca, pur si simplu, au ajuns la inimile iubitorilor de masini de pretutindeni, exista cateva modele populare in intreaga lume.

Cele mai multe sunt masini compacte, de oras, fiind usor de manevrat si parcat. In ceea ce priveste preturile, tot ce putem spune este ca unele dintre ele nu sunt deloc de neglijat.

Iata cum arata un top al celor mai populare masini din lume, intocmit de CNBC:

1. Chevrolet Cruze

Costul aproximativ: 17.000 de dolari (12.000 de euro).

Este cunoscut, de asemenea, sub numele de Holden Cruze si Daewoo Lacetti Premiere, in functie de tara in care este vandut.

Chevrolet Cruze este un model coreean, desenat in stil american, dar facut dupa rigorile europenilor. Este echipat cu motor diesel de 2,0 litri si 150 CP.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand
5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand
Te afli în căutarea unei mașini second hand? Este un pas important în viața ta de șofer. Achiziționarea unei mașini poate fi o experiență palpitantă, dar și plină de provocări. Cu...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#auto, #automobil, #masina, #cele mai tari masini, #cele mai populare masini, #consum masina, #Chevrolet Cruze , #Cele mai tari masini