Aston Martin DB11: Nici James Bond n-ar spune nu!

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
4039 citiri
Aston Martin DB11: Nici James Bond n-ar spune nu!
Foto: Aston Martin

Modelul DB11 produs de Aston Martin si etalat in cadrul Salonului Auto de la Geneva este una dintre masinile producatorului britanic care nu au fost promovate in filmele din seria 007.

E de notat insa ca James Bond nu ar avea de adus multe obiectii automobilului sport care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, Aston Martin DB11 oferind dotari de exceptie ca si masinile promovate in celebra franciza cinematografica, informeaza Just Luxe.

Sa incepem prin a spune ca Aston Martin DB11 iti ofera un adevarat spectacol numai prin forma caroseriei?

Bolidul se distinge prin gratie si agresivitate in felul in care numai o creatie Aston Martin o poate face.

Cele doua caracteristici sunt confirmate pe deplin si de configuratia tehnica a masinii, DB11 avand sub capota un motor dublu turbo V12 de 5,2 litri cu 600 CP.

Sasiul din aluminiu reduce considerabil greutatea bolidului, acesta fiind capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3,9 secunde, iar viteza maxima este setata de 320 km/h.

Portbagajul masinii poate adaposti lejer doua bagaje de dimensiuni medii, ceea ce este un lucru mai rar in lumea masinilor sport.

Reinterpretarea designului unor elemente caracteristice masinilor Aston Martin, asa cum ar fi grila radiatorului, au atat un rol decorativ, cat si unul menit sa imbunatateasca performantele aerodinamice ale automobilului.

Modificari se vad si la interior, toate detaliile fiind axate pentru cresterea confortului resimtit de pasageri. O combinatie de nuante crem deschis si negru a tapiteriei din piele ofera un aer stilat interiorului masinii.

Finisaje de o finete deosebita si somptouzitatea materialelor fac din DB11 un exemplu desavarsit de bun gust in materie de lux, iar noile dotari digitale, cu doua display-uri de bord, duc siguranta la volan si experienta infotainment la un nou nivel.

Masina dispune de un sistem de navigare prin satelit usor de operat si cele mai noi dotari in materie de sonorizare de la Bang&Olufsen.

La un pret de circa 200.000 de euro anuntat pentru bolid, Aston Martin DB11 promite sa faca din orice clipa petrecuta la volanul acestei bijuterii sport britanice o experienta de neuitat.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Aston Martin DB 11, #lansare masina sport Aston Martin, #pret Aston Martin DB 11 , #Lansari