BMW anunta un nou model de lux seria M. Mercedes contraataca

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 12:42
2069 citiri
BMW anunta un nou model de lux seria M. Mercedes contraataca

BMW, constructorul german de automobile de lux, se pregateste sa lanseze un nou model BMW din seria M Performance la Salonul Auto de la Geneva din martie.

Prin noul model M Performance, BMW isi doreste sa elimine decalajul dintre modelele clasice din seria M, precum M3 sau M5, si modelele mai putin standard, care se indreapta spre zona masinilor sport, scrie scrie Luxuo.com.

Strategia BMW urmareste astfel sa ofere mai multe masini sport, de inalta clasa, ce au la baza modelul premium M.

"Ne vom directiona ofertele spre clientii care cauta si emotie si performanta la o masina, si care nu-si doresc sa renunte la niciuna din caracteristicile utile ale unei masini", a declarat Friedrich Nitschke, presedintele gamei BMW M.

Modelul va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, unul din cele mai mari evenimente auto din Europa, ce se va desfasura in luna martie.

De asemenea, Mercedes, concurentul BMW, se pregateste sa lanseze un nou model Mercedes S-Class, pe care compania vrea sa-l construiasca dupa modelul unei cabriolete cu patru locuri, anunta Autoexpress.co.uk.

Managerul de program al Mercedes, Uwe Ernstberger anuntand acest model, in cadrul Salonului Auto de la Detroit: "Masinile S-Class este cea mai buna masina de lux din lume, si avem multe surprize in ceea ce priveste tehnologia pentru noul model, care va fi foarte diferit de concurenta.

In 2011, BMW s-a dovedit liderul segmentului de automobile de lux in Romania, in primele 11 luni vanzand peste 1.749 de autoturisme, cu 376 mai multe decat in 2010.

De asemenea, BMW s-a dovedit a fi si alegerea preferata a conducatorilor de autovehicule de lux din SUA, inregistrand vanzari record pe piata americana, doar pe piata chineza fiind depasit de Audi.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#BMW lansare model, #model seria M BMW, #Mercedes SClass, #BMW masini lux , #Lansari