BMW Concept Active Tourer: Incearca eleganta sportiva cu noul hibrid

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
2574 citiri
BMW Concept Active Tourer: Incearca eleganta sportiva cu noul hibrid

BMW a prezentat Concept Active Tourer la Salonul Auto de la Paris, un automobil hibrid din segmentul compact premium, care imbina cu stil functionalitatea spatiului cu performanta dinamica. Aceasta combinatie placuta intre sportivitate si confort elegant se potriveste perfect nevoilor tale.

BMW Concept Active Tourer anunta o noua platforma (comuna BMW si MINI) cu tractiune fata, o noua generatie de motoare BMW - de 3 clindri si 1,5 litri, dar si performanta garantata de sistemul PHEV (Plug-in-Hybrid Electric Vehicle), explica reprezentantii BMW Romania.

Data lansarii pe piata din Romania nu a fost anuntata inca, au declarat oficialii BMW, pentru Business24.

Cu o lungime exterioara de 4.350 milimetri, o latime de 1.834 de milimetri si o inaltime de 1.560 de milimetri, BMW Concept Active Tourer a fost creat pentru clienti din segmentul premium care apreciaza un nivel ridicat de confort, cu scaune mai inalte si foarte mult spatiu la dispozitie in interior, sustin producatorii.

BMW Concept Active Tourer are un design compact si dinamic

Cu proportiile sale armonioase BMW Concept Active Tourer emana eleganta sportiva din fiecare unghi. El demonstreaza cum dimensiunile compacte, functionalitatea si versatilitatea pot fi combinate eficient cu designul dinamic. Culoarea argintiu High Reflection contribuie la aparitia rafinata pe care o are BMW Concept Active Tourer.

Interiorul BMW Concept Active Tourer: elegant, cu foarte mult spatiu

Lemnul laminat, realizat dintr-o singura bucata creeaza o alura eleganta a partii din fata a interiorului. Usile si scaunele sunt imbracate in piele fina, ceea ce accentueaza ambianta luxoasa si eleganta a interiorului.

Intregul aranjament al interiorului garanteaza un maxim de spatiu atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din dreapta.

Acoperis din sticla "Cool Shade" pentru BMW

Acoperisul special "Cool Shade" schimba senzatia de spatiu dar si temperatura din interior la apasarea unui singur buton.

Sticla compozita, realizata cu tehnologia Suspended Particle Device, asigura luminozitatea sau temperatura dorita fiind nevoie de doar o apasare de bunton. Acoperisul fie se intuneca, fie se deschide la culoare pentru confortul tau.

Confortabil si pentru calatorii

Chiar si pasagerii din spate se bucura de o sedere confortabila datorita spatiului generos la picioare, dar si datorita tavanului usor mai inalt ce ofera o libertate mai mare de miscare.

Ce motorizare are BMW Concept Active Tourer

Sistemul cuprinde un motor cu trei cilindri, pe benzina, si un electromotor sincron, care genereaza o putere totala de 140 kW/190 CP si accelereaza BMW Concept Active Tourer de la 0 la 100 km/h in mai putin de opt secunde. Automobilul are un consum mediu sub 2,5 l/100 km si emisii CO2 mai mici de 60 g/km.

Acumulatorul litiu-ion al acestui hibrid plug-in poate fi reincarcat de la o sursa conventionala. Capacitatea bateriei permite o autonomie de peste 30 de kilometri atunci cand se ruleaza in regim exclusiv electric, se arata in comunicatul BMW.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#BMW Concept Active Tourer, #lansare BMW Concept Active Tourer, #caracteristici BMW Concept Active Tourer , #Lansari