BMW M3 DTM Champion Edition, pentru momentul tau de glorie

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 00:00
4044 citiri
BMW M3 DTM Champion Edition, pentru momentul tau de glorie

BMW M3 DTM Champion Edition iti da ocazia sa fii "in pielea" unui campion de curse, in propria masina. Business24 iti recomanda aceasta sportiva, daca esti pasionat de adrenalina.

Productia acestui model va fi demarata in decembrie, au precizat, pentru Business24, oficialii Automobile Bavaria Baneasa, care vor gestiona individual fiecare solicitare pentru BMW M3 DTM Champion Edition.

Pretul anuntat pentru Germania porneste de la 99.000 de euro, inclusiv TVA.

Producatorii Champion Edition s-au inspirat din designul masinii de concurs cu care pilotul BMW Bruno Spengler a castigat titlul pilotilor, iar BMW Team Schnitzer pe cel al constructorilor, in campionatul DTM, dupa aproape 20 de ani de absenta.

Flapsurile din carbon, elemente cromate inchise, jantele negru mat sunt doar cateva din elementele care fac legatura cu BMW M3 DTM, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Mai apoi, atat acoperisul cat si capota portbagajului sunt realizate din fibra de carbon si sunt traversate de banda BMW M, in timp ce emblema BMW M se regaseste pe spatele pasajelor rotilor fata.

La interior, modelul este dotat cu un volan Alcantara, un levier al franei de mana cu inscrisul "M Power" brodat, precum si o tapiterie extinsa cu piele neagra Novillo cu aplicatii contrastante in nuanta Palladium Silver.

De asemenea, benzile pragurilor de la usi reproduc designul castii lui Spengler, in timp ce banda de decor interior, realizata tot din fibra de carbon, poarta autograful noului campion si seria de sasiu a masinii.

Din punct de vedere tehnic, modelul este dotat cu un sistem de navigatie Professional, scaune incalzite si Park Distance Control (n.r. controlul distantei de parcare), iar pachetele Competition, M Drive, M DCT Drivelogic si M Driver subliniaza performantele superioare ale BMW M3 DTM Champion Edition.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#BMW M3 DTM Champion Edition, #masini concurs BMW, #BMW campionat DTM, #design BMW M3, #productie BMW M3 DTM Champion Edition, #distribuitor BMW M3, #masini sport BMW , #Lansari