BMW prezinta conceptul X4, fratele mai mic al BMW X6

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 00:00
2458 citiri
BMW prezinta conceptul X4, fratele mai mic al BMW X6

BMW a prezentat deja primele imagini cu BMW X4 Concept, desi lansarea oficiala a modelului va avea loc la Shanghai Motor Show 2013, intre 21-29 aprilie. Daca iti place, trebuie sa stii ca va fi disponibil la inceputul anului viitor si in Europa, potrivit estimarilor facute de oficialii BMW Romania.

Noul concept BMW X4 Sports Activty Coupe va fi varianta mai mica si mai accesibila a "fratelui mai mare" BMW X6, si ar putea avea motor turbo TwinPower de 2.0 litri, disponibil deja pe variantele 328i si 528i.

Doar pentru ca numarul modelului este mai mic decat la modelul X6, insa, asta nu inseamna ca nu au pus tot atata suflet, stil si finete in designul creat pentru noua varianta a crossover-ului de lux. Ca si X6, X4 este un SUV compact, cu contururi curbate si finisaje de inalta calitate.

"Cu o lungime de 4.648 mm, o latime de 1.915 de milimetri si o inaltime de 1.622 de milimetri, dimensiunile exterioare ale caroseriei semnaleaza eleganta sportiva si robustetea puternica. Pe langa capota lunga a compartimentului motor, consolele scurte si habitaclul amplasat spre spate, printre particularitatile acestui BMW se numara ampatamentul lung care masoara 2.810 de milimetri, dar si jantele de 21 de toli, din aliaj, confera un plus de sportivitate acestui Sports Activity Coupe", se arata in comunicatul BMW.

Mai departe te lasam sa arunci o privire asupra imaginilor oficiale, pana la anuntarea unui pret pentru BMW X4 Concept.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#BMW X 4 concept, #lansare BMW X4 Europa, #noul BMW X4 , #Lansari