Descopera masina care a castigat titlul de International Pick-up of the Year 2016

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 00:00
4210 citiri
Descopera masina care a castigat titlul de International Pick-up of the Year 2016
Foto: Nissan

Noul Nissan NP300 Navara primeste marele premiu al competitiei internationale Pick-up of the Year 2016 in cadrul unei ceremonii ce s-a desfasurat la Lyon, Franta.

Ca si juriul, vei putea aprecia evolutiile radicale la nivel de design exterior si interior, tehnologiile inovatoare, motorizarea performanta 2.3 l dCi, precum si capabilitatile impresionante de remorcare si sarcina utila.

Noul pick-up Nissan isi surclaseaza astfel detasat concurentii, modele Mitsubishi L200 si Ford Ranger, intr-o competitie acerba, in care membrii juriului au punctat tinuta de drum, capabilitatile off-road, performanta motorizarii si sarcina utila.

Cu un stil dinamic si modern, NP300 Navara ofera confortul si rafinamentul unui crossover conservand in acelasi timp atuurile specifice unui caraus veritabil, precum sarcina utila si capacitatea de tractare.

Printre cele mai apreciate noutati propuse se numara sasiul robust si suspensia spate multilink in 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum si o bena impresionanta, mai lunga cu 67mm decat a modelului precedent.

NP300 Navara ridica standardele si in materie de tehnologie utila, prin introducerea unor inovatii unice in segment: Around View Monitor, ce permite o vedere panoramica 360s pentru manevre la viteza redusa si Forward Emergency Braking (Franare automata de urgenta) ce reduce sau impiedica pericolul de coliziune.

Philippe Guerin-Boutaud, Corporate Vice President Nissan LCV BU, declara: "Acest premiu prestigios incununeaza expertiza de 80 de ani a Nissan in productia de pickup-uri. Testele riguroase efectuate de catre membrii juriului International Pick-up of the Year au evidentiat caracteristicile noului NP 300 Navara precum robustetea si inovatia."

"Nissan este recunoscut de catre clientii sai din Europa ca expert al vehiculelor cu capabilitati autentice 4x4 si creator al conceptului de crossover.

Noul NP300 Navara reprezinta fuziunea celor doua universuri auto in care ne este recunoscuta excelenta: un pick-up care combina robustetea vehiculelor 4x4 cu rafinamentul si eficienta unui crossover.

Este o mare onoare ca noul NP 300 Navara sa primeasca trofeul international Pick-up of the Year 2016 (IPU) din partea celor mai experimentati jurnalisti din Europa in domeniul vehiculelor comerciale. Multumescmembrilor juriului pentru acest premiu ce reprezinta o reconfirmare a excelentei noului model.", a adaugat Ponz Pandikuthira, director Vehicule Comerciale Usoare Nissan Europa.

Productia noului NP300 Navara a debutat in aceasta luna in cadrul uzinei Nissan din Barcelona, iar comercializarea in Europa este prevazuta la inceputul lui 2016.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#International Pick up of the Year, #Noul Nissan NP300 Navara , #Lansari