Jaguar ti-a pregatit cel mai rapid F-TYPE, in editie limitata

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 00:00
1485 citiri
Jaguar ti-a pregatit cel mai rapid F-TYPE, in editie limitata

Jaguar a lansat F-TYPE Project 7, un model in editie limitata din gama sportiva F-Type, cel mai performant model al echipei Special Operations Jaguar Land Rover si "cel mai rapid si mai puternic Jaguar construit vreodata", dupa cum il prezinta oficialii.

Caroseria sa sportiva aduce un omagiu unuia dintre cele mai performante si emblematice modele Jaguar de cursa: Jaguar D-Type, de trei ori castigator LeMans, care implineste 60 de ani in 2014.

"(...)Modern, hotarat, cu o silueta care exprima scopul, F-TYPE Project 7 reprezinta personificarea contemporana perfecta a modelului D-Type, din care a fost inspirat", declara Ian Callum, Director of Design, Jaguar.

Numele Project7 omagiaza cele 7 victorii categorice in cadrul renumitei curse, spun reprezentantii producatorului auto, intr-un comunicat remis redactiei.

Astfel, cel mai recent model din gama sportiva F-TYPE si-a facut debutul pe data de 26 iunie, in cadrul Goodwood Festival of Speed 2014, iar Business24 te invita sa arunci o privire asupra operei Jaguar, disponibila in doar 250 de unitati.

Modelul este propulsat de un motor V8 5.0l supraalimentat, ce dezvolta 575CP/ 680Nmsi care permite caroseriei integrale din aluminiu - cu o greutate de 1585 Kg - sa accelereze de la 0-100Km/h in 3,9 secunde, avand o viteza maxima, limitata electronic, de 300Km/h.

Echipa de ingineri Special Operations a dezvoltat pentru Project 7 o calibrare speciala a deja cunoscutei transmisii automate Jaguar Quickshift cu 8 rapoarte, cu puncte de schimb si caracteristici revizuite.

"F-TYPE Project 7 este rapid...Foloseste toate tehnologiile de baza pe care le-am integrat cu succes pe modelul F-TYPE R Coupe, pentru a livra un raspuns imediat la toate comenzile soferului si, cu toate acestea, esenta sa concentrata ne-a oferit posibilitatea sa facem un pas si mai departe. Rezultatul este o experienta de condus precisa si antrenanta in toate sensurile", declara Mike Cross, Chief Engineer - Vehicle Integrity, Jaguar.

Contactati de Business24, reprezentantii Tiriac Auto, importatorul oficial al Jaguar in Romania, au declarat ca nu exista deocamdata informatii legate de pret si nici daca acest model va fi disponibil si in Romania.

O.D.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#F TYPE Project 7, #noul Jaguar F TYPE Project 7, #cel mai scump F TYPE , #Lansari