Lamborghini a lansat Aventador in editie aniversara

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 00:00
1865 citiri
Lamborghini a lansat Aventador in editie aniversara

Lamborghini a lansat la Shanghai seria limitata Aventador LP 720-4 50, un model aniversar de 50 de ani. Aventador LP 720-4 50 Anniversario este o masina sport dotata cu tehnologii de ultima ora si doar 100 de modele vor fi disponibile in intreaga lume, fiecare avand emblema cu logo-ul 50 si un numar de serie.

Desi reprezentantii Porsche Inter Auto Romania au declarat pentru Business24 ca nu s-a stabilit inca data la care va fi disponibil acest model in Romania si nici pretul sau, iti prezentam cateva din detaliile care fac din acest model o varianta excelenta pentru colectia ta de masini de lux.

Aventador LP 720-4 50 Anniversario are 720 de cai putere, un design modificat fata si spate, cu monococa din fibra de carbon, 12 cilindri si tractiune integrala permanenta.

In plus, noul model este cu 20 de cai putere mai puternic decat motorul V12 al modelului Aventador LP 700-4, atinge 100 de kilometri la ora in 2,9 secunde si poate atinge o viteza maxima de 350 de kilometri la ora.

"Partea frontala si spatele modelului 50 Anniversario au fost redesenate, iar aerodinamica a fost imbunatatita.

Atat prizele de aer, cat si splitterul aerodinamic din fata au crescut in dimensiuni, iar in partea laterala au fost montate mici flapsuri.

Spatele este complet refacut, avand un difuzor marit si trasee complexe de aer pentru a imbunatatii ventilarea compartimentului motor.

In general, stabilitatea la viteze extreme a fost imbunatatita fara a afecta tractiunea, acest lucru fiind posibil datorita cresterii eficientei aerodinamice cu peste 50% comparativ cu modelul Aventador LP 700.4", se arata in comunicatul importatorului in Romania.

Pentru acest model producatorul a realizat o culoare speciala "Giallo Maggio", care in traducere inseamna Galben de Mai. Potrivit oficialilor, galbenul este culoarea preferata a clientilor Lamborghini, iar luna mai este luna in care a fost fondata Automobili Lamborghini, in anul 1963.

Cu toate acestea, poti sa iti alegi absolut orice culoare ti-ai dori pentru modelul tau, in cazul in care esti tentat sa ai o astfel de masina in garaj.

In ceea ce priveste interiorul, acesta este tapitat cu o piele naturala extrem de fina, conceputa special pentru modelul aniversar.

Interiorul poate fi intr-o combinatie de negru cu maro sau, daca vrei sa pastrezi aerul sportiv si in interior, poti alege si o nuanta de galben "Giallo Quercus".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Volumul lucrărilor de construcții a scăzut semnificativ pentru a doua lună consecutiv în România. Dacă pe parte de construcții inginerești prăbușirea începută în ianuarie a fost...
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
#Aventador editie aniversara, #Aventador LP 720 4 50 Anniversario , #Lansari