Lexus lanseaza IS in Europa, in primavara. Fii cu ochii pe ea!

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 00:00
2303 citiri
Lexus lanseaza IS in Europa, in primavara. Fii cu ochii pe ea!
Foto: erivista.com

Lexus pregateste lansarea liniei de modele IS, in designul careia a imprumutat conceptul folosit la sportiva-concept LF-CC, prezentata in toamna la Salonul Auto de la Paris. Judecand dupa succesul predecesoarei sale, Business24 iti recomanda sa stai cu ochii pe aceasta lansare.

Schimbarile sunt minime, spun cei de la Lexus Enthusiast. Astfel, toate modelele vin cu o actualizare a softului de navigatie, care va include suita de aplicatii enform 2.0 si HD Radio cu "iTunes tagging".

Modelele 2013 Lexus IS 250 si IS 350 Sedan sunt mai scumpe cu 100 de dolari fata de versiunea anterioara, iar modelul IS 250 nu va mai avea transmisie manuala. Nici varianta IS 250 coupe nu va mai avea transmisie manuala, insa toate variantele coupe vor oferi o noua nuanta de rosu pentru designul interior. La exterior, culoarea Silver Lining Metalic inlocuieste culoarea Tungsten Pearl, iar culoarea Cerulean Blue nu va ai fi disponibila.

Foto: lexusenthusiast.com

Tot la modelele coupe va fi disponibil un pachet complet F SPORT, cu doua culori create exclusiv pentru acest model: Ultra White si Ultrasonic Blue Mica.

Pentru modelul IS F, producatorii au creat o vopsea rezistenta la zgarieturi ce acopera orice nuanta iti alegi, dar si o imbunatatire a suspensiei.

Incepand din primavara anului 2013, modelele IS se vor comercializa si in Europa, au declarat reprezentantii Lexus Romania pentru Business24.

LF-CC venea cu un ecran tactil pe post de consola

Foto: lexusenthusiast.com

In momentul prezentarii LF-CC la Paris Motor Show 2012, participantii au putut observa ca butoanele folosite in mod conventional pentru a controla functiile masinii au fost inlocuite cu un touch screen elegant.

Astfel, noul model iti oferea o imagine a modului in ai putea interactiona cu masinile in viitor, scrie Lexus Drivers. El combina tehnologiile recent aparute pe piata cu o serie de caracteristici futuriste.

Ecranul era impartit in doua zone distincte: "Zona de display" include un panou digital, dar si un ecran de navigare foarte mare. Toate asezate astfel incat sa poata fi vazute foarte usor.

Mai jos, in "Zona operationala", lucrurile devin si mai interesante. Consola, care odata avea butoane, acum este formata dintr-un ecran tactil foarte fin. In plus, cotiera vine si ea cu un ecran tactil de marimea unui smartphone, pozitionat chiar la indemana ta pentru comenzi rapide.

LF-CC, inspirat dupa modelul LF-LC

Foto: lexusenthusiast.com

Chiar si varianta sport LF-CC are o muza: LF-LC, care a fost prezentata la inceputul acestui an. Masina are un spoiler pronuntat, iar aripile si restul elementelor laterale pastreaza stabilitatea masinii chiar si la viteze mari. Grila frontala specifica marcii Lexus pastreaza identitatea masinii, iar exteriorul "musculos" ii da o alura agresiva.

Brian Bolain, directorul de marketing Lexus, recunoaste ca aspectul agresiv va fi regasit in viitor pe toate masinile producatorului, scrie Autoblog Italia.

Cu toate acestea, nici detaliile legate de motor, nici cele legate de interiorul modelului IS nu au fost dezvaluite inca, insa producatorii au lasat de inteles ca masina va avea si interiorul asemanator cu cel al modelului LF-LC.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#lansare Lexus IS, #Lexus IS Europa, #caracteristici Lexus IS , #Lansari