Mercedes intra pe piata iahturilor cu Granturismo. Galerie Foto

Vineri, 28 Septembrie 2012, ora 11:01
2221 citiri
Mercedes intra pe piata iahturilor cu Granturismo. Galerie Foto

Mercedes-Benz colaboreaza cu compania britanica Silver Arrows Marine pentru constructia unei noi ambarcatiuni destinate transportului naval. Iahtul, numit Granturismo, are un concept total diferit.

Mercedes incearca, prin divizia de design, sa patrunda pentru a doua oara pe piata iahturilor. De data aceasta, stiul este unul complet diferit, scrieLuxuo.

Mercedes-Benz s-a implicat in intregime in alegerea si proiectarea interiorului iahtului. Echipa, formata din membrii ai celor doua companii, Mercedes si Silver Arrows Marine, au ales toate materialele exterioare de cea mai buna calitate.

Compania Silver Arrows va realiza in totalitate echipamentul tehnic si constructia noului iaht.

Designul interior pentru Granturismo a fost prezentat publicului in cadrul evenimentului Monaco Yacht Show 2012.

Peste 100 de iahturi vor putea fi vazute la Monaco Yacht Show 2012

Aceasta nu este singura ambarcatiune in realizarea careia s-a implicat Mercedes-Benz, dupa ce, in 2010, producatorul auto a colaborat cu Cigarette Racing pentru a construi un iaht de curse.

Alte proiecte ale Mercedes-Benz includ o cabina realizata pentru elicopterele Eurocopter EC145 si designul unor piese de mobilier.

Mercedes in Romania

In septembrie, Mercedes-Benz Romania a inaugurat la Oradea cel de-al 35-lea centru autorizat de vanzari si service din Romania. Valoarea investitiei s-a cifrat la 2,5 milioane de euro.

Mercedes-Benz Romania deschide un nou showroom la Oradea

Investitii majore in India

Producatorul german de masini de lux a decis sa majoreze investitiile sale in India pana in 2014. Valoarea acestor investitii va atinge 181 milioane de dolari.

Daimler a raportat o scadere de 13% a profitului din trimestrul al doilea din 2012, la 2,24 miliarde euro inainte de dobanzi si taxe, in urma investitiilor pentru extinderea gamei de modele compacte a marcii Mercedes-Benz, ale carei vanzari au crescut la sase luni cu aproape 7%, la peste 650 mii de unitati.

Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri....
#iaht Mercedes Benz, #iaht inspiratie auto, #iaht inspiratie masini, #Mercedes Benz colaborari , #Lansari