MINI Cooper Works Paceman ajunge in Romania - vezi cat costa

Luni, 04 Martie 2013, ora 15:20
2886 citiri
MINI Cooper Works Paceman ajunge in Romania - vezi cat costa

Noul MINI Cooper Works Paceman ajunge in showroomurile din Romania la jumatate lunii martie la un pret de baza de 38.812 euro (inclusiv TVA), a anuntat, luni, BMW Group Romania, importator si distribuitor exclusiv al marcii pe plan local.

Cel de-al saptelea membru al gamei John Cooper Works impleteste conceptul global al primului Sports Activity Coupe din aceasta clasa cu sistemul de propulsie si tehnologia sasiului.

MINI Cooper Works Paceman dispune de un motor de 1,6 litri, cu patru cilindri, un turbocompresor twin-scroll, injectie directa pe benzina si gestiune variabila a supapelor bazata pe tehnologia Valvetronic patentata de BMW Group.

Motorul dezvolta 218 CP sprinteaza de la zero la 100 km/h, in 6,9 secunde indiferent de transmisia cu care este echipat, iar viteza maxima este de 226 km/h (pentru transmisie manuala), respectiv de 224 km/h (transmisie automata).

Noul model are un consum mediu de combustibil de 7,4 l/100 km (transmisie automata: 7,9 l/100 km), in timp ce nivelul emisiilor CO2 este de 172 g/km (transmisie automata: 184 g/km) in ciclul de testare EU.

La interior, MINI John Cooper Works Paceman dispune de patru scaune si o capacitate a portbagajului de 330 de litri. Spatarele celor doua locuri din spate pot fi rabatate individual, astfel ca volumul total pentru bagaje poate ajunge la un maximum de 1.080 de litri.

Printre dotarile caracteristice compartimentului frontal se afla: scaune sport, volanul sport, benzile ornamentale pentru interior in nuanta Piano Black, tapiteria de culoare antracit a acoperisului si cadranele de culoare inchisa pentru vitezometru si turometru.

Dotarea standard include aer conditionat si radio MINI Boost CD, in timp ce dotarile optionale disponibile pentru versiunea obisnuita MINI Paceman, tehnologia MINI Connected, optiunile specifice modelului si accesoriile John Cooper Works contribuie la amplificarea confortului si a personalitatii.

Masina va fi disponibila in Romania, odata cu lansarea MINI Paceman din 16 martie, la un pret ce porneste de la 31.300 euro, fara TVA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Mini Cooper lansare Romania, #model Mini Cooper 2013, #pret model nou Mini Cooper 2013 , #Lansari