MINI Paceman: Masinuta care te rasfata, chiar si in oras

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 00:00
1558 citiri
MINI Paceman: Masinuta care te rasfata, chiar si in oras

MINI prezinta Paceman, primul Sports Activity Coupe din segmentul compact premium. Mini Paceman va ajunge si in Romania in 2013, spun oficialii BMW, insa pana atunci mai ai putin timp la dispozitie sa te convingi de eficienta unei astfel de masini dinamice si versatile in oras.

Cel de-al saptelea model din portofoliul MINI vine cu un design indraznet, in doua usi, si cu un interior familiar dar exclusivist. Specialistii BMW au numit ambianta noului MINI drept "specifica unei limuzine".

In noul mini vei avea o vizibilitate crescuta datorita pozitiei usor ridicata a scaunelor spre inainte, in timp ce pasagerii din spate vor avea un spatiu generos la picioare.

Combinatia dintre liniile de coupe extins si aerul specific karturilor inspira inca de la prima vedere o atitudine sportiva, ce se confirma in momentul in care te urci la volan.

MINI Paceman dispune de patru variante de motoare (doua pe benzina si doua pe diesel), ce acopera puteri cuprinse intre 82 kW/112 CP si 135 kW/184 CP. In plus, este cel de-al doilea model, dupa MINI Countryman, care ofera posibilitatea ca puterea motorului sa fie transferata catre toate cele patru roti.

Echiparea standard include transmisie manuala cu sase trepte, chiar daca optional este disponibila si o cutie de viteze automata cu sase rapoarte.

Noul model atinge 100km/h in 10,4 secunde (cu transmisie automata: 11,5 secunde), iar viteza maxima este de 192 km/h (184 km/h). In ciclul de testare, masina a inregistrat un consum mediu de 6 l (7,2)/100km.

MINI Paceman are doua usi si un hayon mare, la care se adauga scaunele spate integrale. Prin rabatarea lor, capacitatea portbagajului se extinde de la 330, la maxim 1080 de litri.

Toate variantele noului MINI Paceman sunt prevazute cu sisteme de aer conditionat, cu oglinzi retrovizoare reglabile electric si sistem audio radio-CD MINI. Cu toate acestea, lista de optiuni este vasta: ea cuprinde echipamente ca volan sport imbracat in piele, scaune incalzite, control automat al aerului conditionat, acoperis din sticla operat electric, precum si sisteme de navigatie ultraperformante.

Masina ofera siguranta maxima in caz de accident, datorita unei structuri robuste a caroseriei, cu zone de deformare bine definite, care limiteaza impactul asupra pasagerilor. De altfel, sistemele de protectie sunt similare cu cele disponibile la MINI Countryman, model care a trecut testele de impact cu calificativ maxim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#dotari MINI Paceman, #caracteristici MINI Paceman, #lansare MINI Paceman , #Lansari