Noua Mazda6: Un partener eco pentru afacerile tale

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
1829 citiri
Noua Mazda6: Un partener eco pentru afacerile tale

Noua Mazda6 Sedan va fi lansata la Salonul Auto de la Moscova 2012 si va fi adusa in Romania la inceputul anului viitor. Masina este una de clasa medie si te completeaza la orice intalnire, fiind o alegere inteleapta daca ai un stil de condus agil si esti preocupat de protectia mediului inconjurator.

Masina se va afla in Showroom intre 29 august si 9 septembrie 2012 dar n-o poti comanda inca, urmand ca doar peste cateva saptamani sa beneficieze si de lansarea comerciala, ne-au declarat oficialii Mazda Romania. "Despre preturi este prematur sa vorbim", au completat acestia.

Noua Mazda6 este primul model Mazda echipat cu sistemul de franare regenerativa I-Eloop si va dispune si de noua tehnologie Skyactiv, dar si noua linie de design KODO.

Ce presupune tehnologia Skyactiv?

SKYACTIV-G este un motor pe benzina, de generatie noua, cu injectie directa. Inginerii Mazda au rezolvat problema combustiei anormale, cunoscuta sub numele de "knocking", pentru a obtine cea mai mare rata de compresie din lume de 14:1 pentru un motor pe benzina produs in masa. Acesta este disponibil pe Mazda CX-5, fiind in prezent lansat in piete din toata lumea. Este de asemenea disponibil si pe noua generatie Mazda6 ce va fi lansata anul acesta, se arata intr-un comunicat Mazda.

SKYACTIV-D, in schimb, este un motor diesel ce respecta reglementarile internationale privind emisiile, fara a fi necesar un sistem costisitor de tratament cu oxid de azot (Nox). Acesta obtine cea mai mica rata de compresie pentru un motor diesel produs in masa. Primul model echipat cu SKYACTIV-D este Mazda CX-5, se arata in acelasi document.

Cum explica designerii Mazda conceptul Kodo?

Noua tema de design a fost explicata de Ikuo Maeda, directorul Diviziei de Design Mazda.

Acesta sustine ca "Explorand expresia miscarii, Mazda Design s-a concentrat pe vigoarea, frumusetea si tensiunea identificate in miscarea observata la animale. Aceasta miscare este atat de plina de vitalitate, incat starneste emotii celor care o vad. Am numit-o "KODO - sufletul miscarii" iar scopul nostru este sa exprimam miscarea prin vitalitate puternica si viteza ca tema de design pentru viitoarele modele Mazda".

I-Eloop, inca un pas spre masina electrica

Business24 iti recomanda acest model daca iti doresti o masina eco-friendly, noul sistem I-Eloop fiind inca un pas in strategia Mazda Building Block catre introducerea treptata a vehiculelor electrice pe piata.

Producatorii iti promit performante dinamice, reactie rapida la comenzi, cel mai bun design dar si performante in protejarea mediului inconjurator si siguranta.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Noua Mazda6, #lansare noua Mazda6, #Mazda6 Salon Auto Moscova, #lansare Romania noua Mazda6 , #Lansari