Noul Range Rover ajunge in Romania. Te tenteaza?

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
2889 citiri
Noul Range Rover ajunge in Romania. Te tenteaza?

Noul Range Rover, cel mai luxos model lansat de Land-Rover de pana acum, va ajunge in Romania in ianuarie-februarie 2013. Business24 iti recomanda noul SUV, care pastreaza trasaturile clasice Range Rover, dar care face un pas in fata, prezentand o evolutie clara a limbajului de design.

Noul Land Rover aduce un interior dotat cu tehnologii de ultima ora, cu piele de cea mai buna calitate si placaje de furnir, in timp ce, la exterior, are un aspect mai rafinat si mai performant pe orice tip de drum.

Vei putea cumpara noul Range Rover la inceputul anului viitor: oficialii Land Rover Romania estimeaza ca modelul va ajunge la noi in luna ianuarie sau februarie. Nici pretul nu a fost stabilit inca, mentioneaza acestia.

"Cat despre imbunatatirile tehnice, aici vom primi informatii tehnice concrete incepand cu 6 septembrie, cand va fi pre-lansarea oficiala, la Londra", a declarat Ligia Paul, oficial Land Rover, pentru Business24.

Cea de-a patra generatie din linia Range Rover a fost regandita de la zero, pastrand, insa, spiritul inovator si designul modelului original, se arata in comunicatul Land Rover.

Performantele sale au fost testate de cei de la Land Rover prin teste pe carosabil si offroad. Timp de 18 luni, o flota intreaga de SUV-uri Range Rover au fost supuse la trasee dificile in peste 20 de tari cu climat extrem si suprafete dificile de teren.

Printre inovatiile tehnologice auto se numara si sistemul de ultima generatie Terrain Response, care analizeaza conditiile de drum si selecteaza automat cele mai potrivite setari pentru drumul pe care te afli.

In interior, noul Range Rover iti ofera o senzatie de "izolare" fata de mediul din exterior, oferindu-ti cele mai inalte standarde ale luxului posibile intr-o masina.

Suprafetele din interior sunt extrem de rafinate, materialele predominante fiind pielea de cea mai buna calitate si furnirul.

Spatiul alocat pasagerilor care stau in spate a fost marit cu 118 milimetri, si tot ei beneficiaza acum de bancheta Executive Class.

Nivelul de zgomot a fost redus semnificativ, datorita optimizarii riguroase a structurii, a parbrizului, dar si a geamurilor laterale. In plus, noua arhitectura a suspensilor iti asigura un confort la cele mai inalte standarde, sustin oficialii Land Rover.

Noul Range Rover beneficiaza de tehnologie auto de ultima ora, de la caracterisitici de lux pentru interior, precum sistemul audo Meridian, pana la sasiu avansat si sistemul de asistenta pentru sofer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#noul Range Rover, #lansare noul Range Rover, #SUV lux Range Rover , #Lansari