Opel Cascada, decapotabila in care te simti ca intr-o limuzina

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 00:00
4432 citiri
Opel Cascada, decapotabila in care te simti ca intr-o limuzina

Opel lanseaza Cascada, un cabriolet ce reinvie traditia decapotabilelor ce dominau anii '50 si '60, dar care respecta, in acelasi timp, tehnologiile de ultima ora. Masina este adaptata oricarui anotimp, avand un acoperis special, care te protejeaza de zgomot, frig sau caldura puternica.

"Modelul va fi disponibil in Romania in vara anului 2013, iar la acest moment nu se comunica un pret. Unul dintre cele mai relevante detalii cu privire la model este aspectul sau elegant, dar sportiv, precum si faptul ca soferul si pasagerii din fata se pot bucura de experienta rularii cu acoperisul premium din material textil coborat, actionat prin apasarea unui buton in doar 17 secunde, la viteze de pana la 50 de kilometri la ora", a declarat Malina Dragu, reprezentant Opel Romania, pentru Business24.

Acoperisul, realizat dintr-un material folosit pentru cele mai prestigioase modele cabriolet premium, are un strat special din poliester intre invelisul exterior si capitonajul de interior, oferind o izolatie fonica si termica de calitate, spun oficialii marcii.

Mai mult, iti poti personaliza masina alegand dintre zece culori ale caroseriei si trei culori ale acoperisului.

Cascada, o experienta de conducere "precisa"

Producatorii te asigura ca vei avea o experienta de conducere "precisa", datorita caroseriei sale rigide, suspensiei fata HiPerStrut si sistemului de amortizare adaptiva FlexRide.

In plus, modelul Cascada iti ofera toate caracteristicile si calitatile premium ale unei decapotabile de dimensiuni medii, sustine Thomas Sedran, vicepresedinte al Consiliului de Administratie Adam Opel, intr-un comunicat oficial.

Lumini puternice si energice

Proiectoarele de ceata sunt incadrate in doua elemente cu insertii cromate, iar luminile de zi ale farurilor si luminile din spate isi pastraza designul specific Opel, imbunatatit cu tehnologia LED.

In spate, LED-urile sunt dispersate, "pentru a furniza un semnal luminos puternic si energic", spun reprezentantii companiei, care incadreaza acesta caracteristica in cele specifice masinilor din clasa premium.

Opel Cascada vine cu o serie de caracteristici consacrate deja

Sistemul de amortizare este separat de cel de directie, prin suspensia High Performance Strut, drept urmare, vei avea parte de o forta mai mare de tractiune, dar si precizie in viraje.

Mai mult decat atat, cuplul ridicat la acceleratie brusca nu va mai provoca miscarea violenta a volanului, iar in orice situatie vei avea parte de o aderenta mult mai buna.

Modelul Cascada integreaza si sistemul de control complet adaptiv al sasiului, numit FlexRide. Cu ajutorul sau vei avea parte de o experienta mai sigura la volan si performante imbunatatite: sistemul se adapteaza la situatia in care te afli, la stilul tau de sofat, dar si la preferintele tale, spun reprezentantii producatorului.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Opel Cascada, #lansare Opel Cascada, #caracteristici Opel Cascada , #Lansari