Porneste spre birou cu Alfa Romeo 4C... bicicleta!

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 00:00
2936 citiri
Porneste spre birou cu Alfa Romeo 4C... bicicleta!
Foto: Alfa Romeo

Bicicleta Alfa Romeo 4C a fost lansata recent de producatorul italian, dupa "chipul si asemanarea" masinii cu acelasi nume.

Asadar, daca ti-ai dorit sa faci miscare cu tot cu servieta langa tine, dar niciodata nu ai fi vrut sa renunti la eleganta pe care ti-o ofera masina, iata ca acum lucrurile au devenit mult mai simple.

Masina Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo a prezentat recent modelul 4C, o sportiva dinamica, cu un raport greutate-putere mult mai avantajos decat multe alte masini sport, care costa de 10 ori pe atat.

A reusit sa faca asta folosind materiale usoare precum aluminiu sau fibra de carbon, generand caii putere din motorul biturbo de 1.7 litri si patru cilindri.

Foto: Compagnia Ducale

Bicicleta Alfa Romeo 4C

La scurt timp dupa ce a prezentat publicului opera sa, designerii Alfa Romeo au prezentat o noua "capodopera": bicicleta Afa Romeo 4C Innovative Frame Design (IFD), construita tot in Italia.

Realizata in pareneriat cu Compagnia Ducale, bicicleta 4C IFD este construite pe un cadru inovativ, fiind, in egala masura un cadru usor si puternic.

Sistemul Innovative Frame Design este construit din fibra de carbon, ajutand-o astfel sa isi pastreze o greutate de mai putin de 7 kilograme.

Foto: Compagnia Ducale

Printre caracteristicile acestei biciclete, producatorul enumera si ghidonul Deda Elementi Crono, franele Campagnolo, dar si spite, cadru si roti din fibra de carbon.

Bicicleta va fi disponibila in Europa, Asia si America incepand cu luna decembrie, cu preturi pornind de la 3.500 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#bicicleta Alfa Romeo, #bicicleta 3 500 euro, #bicicleta scumpa , #Lansari