Quattroporte "Tailor made", pentru tine: Sarbatoreste si tu centenarul Maserati, in 2014

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
1950 citiri
Quattroporte "Tailor made", pentru tine: Sarbatoreste si tu centenarul Maserati, in 2014
Foto: LuxuryEs

Maserati se pregateste de aniversarea celor 100 de ani de existenta printr-o colaborare unica, menita sa aduca si mai mult confort in interiorul masinii pe care adori sa o conduci. Astfel, cel mai nou model Quattroporte va fi "imbracat" si personalizat pe gustul tau, chiar de brandul de haine barbatesti de lux Zegna.

Business24 iti recomanda sa urmaresti indeaproape lansarea care va avea loc anul acesta, "in cadrul uneia din urmatoarele expozitii auto internationale", potrivit comunicatului publicat pe site-ul Maserati.

Centenarul Maserati va fi sarbatorit, asadar, cu o Editie Limitata Maserati Quattroporte by Ermenegildo Zegna. Modelul va fi reinterpretat si personalizat cu noi culori, materiale si cusaturi inspirate din colectiile casei de moda ce ocupa primul loc in topul celor mai mari case de moda barbatesti de lux din intreaga lume.

O caracteristica speciala a noului model va fi faptul ca materialele vor fi produse in Triviero, la fabrica Lanificio Zegna.

Mai departe, o gama larga de cusaturi optionale "by Zegna" vor fi disponibile pentru toate modelele Maserati din 2015. In 2016, Maserati promite sa "profite" de experienta casei de moda pentru a realiza solutii personalizate, cu noi culori is cusaturi exclusiviste.

Maserati Quattroporte Limited Edition by Ermengildo Zegna va fi realizat in doar 100 de exemplare, iar daca optezi pentru aceasta masina in 2014 poti beneficia de o colectie unica de accesorii Zegna, create special pentru fiecare masina in parte.

"Am incredere ca prin aceasta colaborare in care ambele branduri isi unesc atentia la detalii si la elementele personalizate cu tehnologia de ultima ora va avea ca rezultat un nou model de stil si eleganta pe lan mondial. Maserati Quattroporte Limited Edition by Ermengildo Zegna (...) va avea un interior extrem de confortabil, evocand farmecul stilului de viata italian, ce nu isi pierde valoarea in timp", sustine Gildo Zegna, CEO al Ermenegildo Zegna Group.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Maserati Quattroporte 2014, #Maserati Quattroporte, #Centenary Maserati editie limitata , #Lansari