Strecoara-te prin trafic in saua celui mai nou Harley-Davidson

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 00:00
2322 citiri
Strecoara-te prin trafic in saua celui mai nou Harley-Davidson

Harley-Davidson a lansat si in Romania motocicleta Street 750 din gama Dark Custom, dotata cu noul motor Revolution X, la care racirea se face cu lichid.

Business24 iti recomanda noul model daca aveai in gand sa faci o noua achizitie. Motorul sau este perfect pentru tine: conceput pentru a face fata solicitarilor unui trafic intens cu o agilitate deosebita, dar si pentru reactii rapide la acceleratii pe parcursul drumurilor lungi, noua ta bijuterie pe doua roti de va ajuta oricand sa iesi din ambuteiaje.

Motorul Revolution X este incadrat de un sasiu nou, ingust si suplu, cu o sa foarte joasa, o suspensie noua si ghidon cu deschidere mare, care iti asigura incredere si manevrabilitate la abordarea virajelor stranse si a miscarilor rapide.

Dark Custom: stil minimalist, usor de personalizat

"Noua motocicleta Street 750 a fost conceputa pe baza a mii de ore de discutii cu tineri ce locuiesc in marile orase din intreaga lume. Aceste discutii au determinat atat atitudinea, cat si capacitatile acestei motociclete. Este dovada ca opinia clientilor este in continuare un factor fundamental al procesului nostru de dezvoltare a produselor", a declarat Matt Levatich, presedinte si director operational al Harley-Davidson Motor Company.

Descopera orasul intr-un stil aparte

Motocicleta Harley-Davidson Street 750 este conceputa pentru a face fata provocarilor unice cu care se confrunta utilizatorii din orasele europene, completeaza oficialii Harley-Davidson Europa.

"Ea combina manevrabilitatea deosebita, stilul Dark Custom unic si puterea instantanee, ajutandu-i pe utilizatori sa depaseasca masinile, autobuzele si taxiurile care aglomereaza drumurile din orase. Noul model este gandit si proiectat pentru a le permite motociclistilor sa se strecoare in aglomerarile urbane si a descoperi orasul intr-un stil aparte", a adaugat Matthew Knott, responsabil cu relatiile publice si comunicarea la nivelul EMEA, Harley-Davidson Europa.

In Romania, preturile de comercializare ale noului model sunt de 8.370 de euro (cu TVA) pentru varianta Solid si 8.618 de euro pentru varianta Pearl. Daca ti-am starnit interesul, afla ca poti face si test ride pentru a te convinge.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#Harley Davidson Street 750, #noul Harley Davidson , #Lansari