Muzeul Saab este scos la licitatie

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 09:29
2875 citiri
Muzeul Saab este scos la licitatie
Muzeul Saab, situat in Trolhattan, orasul de provenienta al Saab, cuprinde o colectie de 120 de masini.

Saab, producator suedez de automobile, care se afla in stare de faliment, va vinde si Muzeul Saab si toata colectia sa, ca parte a lichidarii societatii.

Muzeul Saab, situat in Trolhattan, orasul de provenienta al Saab, cuprinde o colectie de 120 de masini, pe care compania doreste sa le vanda celui mai bun ofertant, fie ca pachet complet, fie pe unitati, scrie Foxnews.com.

Colectia reprezinta intreaga istoria a constructorului de automobile, de la prima sa masina, 92001 sau Ursaab, la modelul Aero-X din 2006, al carui design e inspirat dintr-un avion de lupta, un indiciu al faptului ca la origini, Saab, producea avioane.

Desi eforturile General Motors, de a salva Saab, entuziasmul clientilor fideli ai Saab nu a scazut.

Weekendul trecut, mii de proprietari Saab s-au reunit pentru a organiza raliurile "Noi suntem Saab", in orase din intreaga lume , pentru a-si arata sprijinul pentru marca lor preferata, in speranta ca un investitor salvator ar putea veni in ultimul minut.

Iubitorii marcii Saab, interesati in a detine macar o parte din patrimoniul de automobile al companiei isi pot plasa ofertele de licitatie pana pe 20 ianuarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#saab, #muzeu Saab, #licitatie Saab, #saab faliment , #Licitatii auto