Asorteaza-te cu noul Mercedes Benz S-Class

Sambata, 24 August 2013, ora 00:00
4624 citiri
Asorteaza-te cu noul Mercedes Benz S-Class

Noul Mercedes Benz S-Class iti ofera in 2014 o sumedenie de motive in plus pentru a te urca la volan cu placere.

Pe langa dotarile standard ale masinii, Mercedes a publicat o lista impresionata a accesoriilor de lux disponibile optional.

Producatorul german iti pune la dispozitie cateva zeci de variante pentru jantele modelului S-Class, cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 20 de inchi.

Printre cele mai interesante se numara cea de 20 de inchi, cu 10 spite, acoperita cu un aliaj de argint si paladiu, precum si cea de 19 inchi, cu 5 spite, imbracata in tremolit metalic.

Tot pentru a-ti personaliza exteriorul masinii, nu uita sa treci in revista si accesoriile originale din pachetul AMG, care includ grilajul si bara din fata, pragurile, spoilerul si bara din spate.

Noul S-Class te rasfata cu adevarat odata ce-ai ajuns inauntru, unde Mercedes iti pune la dispozitie patru parfumuri diferite, realizate cu ajutorul specialistului Marc vom Ende.

Mai mult, intensitatea parfumului este ajustabila, cu ajutorul unui sistem care iti permite chiar sa opresti, cand vrei, difuzarea aromelor.

In mod surprinzator, Mercedes Benz iti pune la dispozitie si accesorii care nu sunt disponibile de obicei pentru astfel de masini din gama superlux, cum ar fi suportul de biciclete pentru capota si portbagajul de plafon sau spate, pe care mai rar le vezi montate pe un S-Class.

Printre nenumaratele accesorii optionale vei gasi perne si paturi cu emblema Mercedes, un modul special bluetooth pentru smartphone, pedale si scaune sport, lazi si cutii pentru portbagaj si multe altele, pentru toate gusturile.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Mercedes Benz S Class 2014, #accesorii S Class 2014, #accesorii Mercedes , #Masini de lux