Aston Martin DB9 2013: Mai luxos, mai sport, GT

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 00:00
2413 citiri
Aston Martin DB9 2013: Mai luxos, mai sport, GT

Aston Martin DB9, cu un facelift discret si elegant, inlocuieste in 2013 modelul Virage si tinteste podiumul pietei GT, pastrand lucrurile bune neschimbate si adaugand un plus de tehnologie si caracteristici sport.

Producatorul britanic a tinut sa doteze noul DB9 cu cele mai in voga inovatii tehnice si a plusat la capitolul design, redesenand capota si cateva detalii care dau savoarea acestui bolid exclusivist.

Aston Martin DB9 poate fi comandat cu toate cele patru scaune, sau doar cu scaunele din fata, acestea din urma putand fi inlocuite cu unele sport, mai usoare cu 17 kilograme, pentru soferii pasionati de viteza.

Mergand pe conceptul "puternic si elegant", Aston Martin incearca sa atraga cumparatori pasionati de sofatul sport, amatori de senzatii tari si masini puternice, fara a inregistra vreun minus la capitolul super-lux.

Drept urmare, motorul V12 de 5,9 litri, ultima generatie, proiectat initial pentru modelul Vanquish, dezvolta acum 510 CP, iar pentru ca este montat un pic mai jos si tinuta de drum in virajele stranse are numai de castigat.

Aston Martin DB9, modelul 2013, atinge viteza de 100 de kilometri la ora in doar 4,6 secunde, deci cu 0,2 secunde mai rapid decat modelul anterior, iar viteza maxima este de 295 de kilometri la ora.

Printre noile tehnologii folosite de noul model se numara o camera video pentru marsarier, stergatoare de parbriz care pornesc automat cand incepe ploaia, display OEL pentru navigatie si multe altele.

Materialele sunt si ele mai bune calitativ, fata de modelul anterior, predominand pielea la interior si aluminiul la exterior.

Toate acestea, pentru pretul potrivit: 174.994 euro. Evident, tocmai a ajuns si in Europa, iar daca esti interesat de acest model, cei care se ocupa de pagina oficiala Aston Martin Romania pe Facebook sunt mai mult decat incantati sa te indrume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
#Aston Martin DB9, #Aston Martin DB9 2013, #Aston Martin DB9 model nou , #Masini de lux