Aston Martin On Ice. Joaca-te pe gheata cu bolidul preferat!

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 00:00
2753 citiri
Aston Martin On Ice. Joaca-te pe gheata cu bolidul preferat!
Foto: LuxExpose

Aston Martin le propune clientilor sai o oportunitate unica de a testa un coupe V12 de 600 CP, care costa aproximativ 300.000 de dolari, in cadrul unui eveniment organizat intr-un mediu extrem.

Este vorba despre Aston Martin On Ice, un eveniment special ce va avea loc pe 20 februarie 2015, in localitatea Crested Butte, din Muntii Stancosi.

Participantii vor avea ocazia sa testeze bolizi puternici de-a lungul unor piste special amenajate, ce se intind pe o suprafata de peste 40.000 de metri patrati si care includ curbe pentru exercitii de franare si viraj, un slalom, o platforma circulara si un circuit.

Evenimentul Aston Martin On Ice este impartit in doua sesiuni distincte, cu o durata de trei zile fiecare, in cadrul carora participantii vor avea sansa de a testa o varietate de modele de masini Aston Martin in conditii extrem de dure si imprevizibile.

Sub indrumarea unor experti, participantii vor testa si isi vor perfectiona controlul asupra masinii intr-o serie de exercitii de franare, viraj si manevrare pentru ca, la final, sa puna in aplicare toate abilitatile dobandite de-a lungul unei piste inghetate cu o lungime de circa 1,5 km!

"Dupa succesul urias inregistrat in primul an, ne intoarcem cu un nou program Aston Martin On Ice care va oferi, inca o data, o experienta cu adevarat captivanta in muntii de o frumusete rapitoare ai statului Colorado.

Imbinand condusul extrem intr-un mediu dur cu luxul si somptuozitatea specifice Aston Martin, evenimentul On Ice din 2015 va fi, cu siguranta, unul dintre cele mai importante de peste an", a afirmat Julian Jenkins, presedintele Aston Martin The Americas, citat de LuxExpose.

De asemenea, Aston Martin On Ice le mai propune participantilor si o serie de activitati extra, de la ski la snowboarding pe partii cu privelisti ametitoare, dar si calatorii cu snowmobilul sau in sanii trase de cai, excelente pentru a putea admira frumusetea salbatica a locului.

Esti interesat sa participi si tu la Aston Martin On Ice?

Inscrierile sunt in continuare deschise si se pot face online aici!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#Aston Martin on Ice 2015, #condus extrem Aston Martin, #Aston Martin on Ice, #eveniment lux Aston Martin sua , #Masini de lux