Aston Martin Vanquish 2015: Spune-i Super GT!

Sambata, 09 August 2014, ora 00:00
2816 citiri
Aston Martin Vanquish 2015: Spune-i Super GT!
Foto: Aston Martin

Aston Martin tocmai a lansat noul Vanquish 2015, un upgrade al varfului sau de gama. Daca de la distanta diferentele nu ti se par mari, fata de modelul anterior, afla ca noul Vanquish este un Super Grand Tourer, care aduce Aston Martin in clubul bolizilor ce prind peste 300 km/h, multumita imbunatatirilor de sub capota.

Aston Martin Vanquis 2015 este echipat cu o transmise Touchtronic III si cutie automata cu 8 viteze, pentru prima data intr-un sistem transaxial, si cu motorul AM29V12, de ultima generatie, cel mai mai puternic motor GT de serie din istoria Aston Marton.

Acesta iti pune la dispozitie 568 CP, o viteaza maxima de 320 km/h si te ajuta sa prinzi suta in doar 3,6 secunde, conform site-ului oficial al marcii.

Cifrele sunt absolut impresionate, mai ales ca este prima data cand astfel de performante sunt atinse de un Aston Martin, facand din acest mode, nu un GT, ci un Super GT!

Daca ai inuit dintr-o privire ca noul Vanquish reflecta cele mai noi tehnologii, doar privind exteriorul, afla ca si la interior te asteapta cateva surprize placute.

Dintre acestea se remarca noul sitem infotainment, de ultima generatie, care-ti permite sa controlezi fiecare detaliu legat de ambianta. Il poti opera inclusiv cu ajutorul unor butoane iluminate din sticla, realizate manual, dar te poti bucura si de avantajele sistemului haptic feedback, care-i permite masinii sa-ti raspuna, atunci cand interactionati.

Treci la volan si vei descoperi cel mai luxos interior creat pana acum de Aston Martin - iar asta spune multe! Poti alege dintr-o gama impresionanta de materiale si finisaje, cea mai mare gama de optiuni pentru interior disponibile pentru un model GT.

Vei remarca fibra de carbon, folosita din abundenta, iar contrastele de culoare si designul ergonomic te vor incanta, cu siguranta. Vei remarca si atentia la detalii, dezvoltata de Aston Marton in 101 ani de existenta, care-i permit acum sa aiba un milion de cusaturi intr-un Vanquish, iar toate sunt impecabile.

Daca nu te-am convins, in cateva randuri, ca trebuie sa vezi aceasta masina, iti prezentam si niste imagini senzationale, care poate te vor ajuta.

Cum ai vrea sa fie Vanquish-ul tau? Configureaza-l!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Aston Martin Vanquish 2015, #Aston Martin Vanquish lansare, #Aston Martin Vanquish video , #Masini de lux