Audi Prologue: Vezi cum va arata noul A9

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 00:00
5677 citiri
Audi Prologue: Vezi cum va arata noul A9
Foto: Extravaganzi

Vrei sa vezi cum o sa arate noul Audi A9? Stai cu ochii pe Salonul Auto de la Los Angeles, unde va fi prezentat un concept-car de senzatie, prototipul Prologue, un coupe lung de 5 metri, gata sa intre in lupta cu omologul de la Mecedess, S-class coupe.

Asa cum ii spune si numele, vorbim despre prologul unei noi opere de arta a nemtilor. Designul noului model Audi a fost realizat la centrul din Ingolstadt, sub conducerea lui Marc Lichtea, designer-sef al germanilor din luna februarie, iar formele indraznete ale conceptului Prologue ne arata de fapt cum va arata viitorul Audi A9, potrivit Extravaganzi.

Prologue este echipat cu un motor V8 biturbo de 4 litri, care dezvolta 605 CP si 750 Nm, suficient pentru a propulsa colosul 4x4 de 1980 de kilograme la viteza de 100 de km/h in doar 3,7 secunde.

Ca sa-ti faci o idee despre dimensiunile sale impresionate, afla ca la 5.100 mm lungime Prologue este aproape la fel de lung ca varful de gama A8 sedan.

Prototipul de prezentare a conceptului va purta jante de 22 de inchi din aliaj si va avea tractiune AWD.

Cam la fel va fi echipat si modelul de serie, viitorul A9, din 2017, cu diferenta ca grila din fata va fi usor shimbata, cadrul va fi realizat dintr-un aliaj de aluminiu, deci va fi mai usor, iar farurile vor folosi o tehnologie laser (Matrix).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Audi Prologue A9, #noul Audi A9, #Audi A9 design, #Audi Prologue concept car , #Masini de lux