Bijuteria suprema: Mercedes S-Class Coupe cu Swarovski

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 00:00
3696 citiri
Bijuteria suprema: Mercedes S-Class Coupe cu Swarovski
Foto: Luxury Launches

Mercedes atrage inca o data toate privirile, cu noul sau model S-Class Coupe, o bijuterie ca va fi lansata oficial peste doar cateva zile, la Salonul Auto de la Geneva (6-16 martie).

Dupa ce varianta S-Class Concept Coupe a declansat aplauze la scena deschisa, iata ca si modelul de serie nu se lasa cu nimic mai prejos, ba chiar aduce un plus de extravaganta, dupa cum putem vedea in primele imagini oficiale lansate de Mercedes si prezentate de Acquire.

Asorteaza-te cu noul Mercedes Benz S-Class

Varful de gama, care promite sa fure clientii celor de la Aston Martin sau Bentley, este modelul S-Class Coupe S550 AWD, un bolid pus in miscare de un motor V8 biturbo de 4,7 litri, care genereaza 449 CP.

Vedeta Mercedes vine echipata cu o multime de surprize, de la faruri LED integral, plafon panoramic Magic Sky, consola cu ecran lat TFT si multe altele.

Noul Mercedes GLA, un SUV compact pe care nu-l poti rata

Piesa de rezistenta o reprezinta farurile, care se pot transforma in adevarate bijuterii, putand fi impodobite optional cu cate 47 de cristale Swarowski fiecare.

Noul Mercedes S-Class Coupe va ajunge in reprezentantele auto la toamna, deci nu mai ai mult de asteptat pana sa-l vezi si pe strazile noastre si, de ce nu, in propriul garaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Mercedes S Class Coupe Swarovski, #Mercedes faruri Swarovski, #noul S Class Coupe , #Masini de lux