BMW M6 Gran Coupe: Performanta si lux pentru tine

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
4310 citiri
BMW M6 Gran Coupe: Performanta si lux pentru tine

BMW iti prezinta BMW M6 Gran Coupe, cel mai nou membru al familiei M6, care iti ofera un nou design al caroseriei, performantei traditionale a modelului adaugandu-se note suplimentare de lux.

Acest coupe cu patru usi a pastrat anumite elemente precum acoperisul din plastic ranforsat cu fibra de carbon, dar linia joasa a acoperisului, linia laterala mediana arcuita (care include manerele usilor) si geamurile laterale accentueaza silueta extinsa dinamic.

Designul sportiv si elegant al modelului este influentat direct insa si de considerentele tehnice - geometria sasiului, mai mult aer pentru pentru racire, echilibrul maselor si aerodinamica.

BMW M6 Gran Coupe iti ofera un confort sporit printr-un spatiu interior mai mare, iar pentru calatorii scurte poti utiliza chiar si un al treilea loc in spate. Interiorul reflecta, de altfel, eleganta si luxul specifice BMW, in dotarea standard regasindu-se tapiteria cu piele Merino.

Sasiul a fost proiectat pentru a sublinia ambianta luxoasa si potentialul sportiv intr-o combinatie armonioasa. Standard, modelul dispune de versiunea M a sistemului Dynamic Damper Control (controlul dinamic al amortizoarelor) si directie asistata mecanic si cu raport variabil, cu functie M Servotronic.

BMW M6 Gran Coupe dispune de un motor V8 de 412 kW/560 CP, cu tehnologie M TwinPower Turbo. Propulsorul de 4.395 cmc are varful curbei de cuplu la 680 Nm, iar turatia maxima a motorului este de 7.200 rpm.

Masina atinge 100 km/h in 4,2 secunde, in timp ce viteza maxima este de 250 km/h sau chiar de 305 km/h pentru versiunea dotata cu pachetul M Driver.

Dotarea standard include numeroase optiuni, precum scaune incalzite in fata, radio BMW Professional, oglinzi retrovizoare (interioara si exterioare) cu efect automat antiorbire, faruri LED adaptative si sistem de alarma.

Suplimentar, poti opta pentru scaune M multifunctionale, scaune spate incalzite, Comfort Access, volan incalzit, jaluzele operate electric, functie Soft Close Automatic pentru usi, noua generatie a sistemului de navigatie Professional si sistemul de sonorizare Bang & Olufsen High End Surround.

BMW M6 Gran Coupe dispune de o varietate de functii BMW ConnectedDrive, precum BMW M Head-Up Display, Park Distance Control (control al distantei de parcare), camera pentru mers inapoi, High Beam Assistant (asistare a fazei lungi), Speed Limit Info (informare cu privire la limita de viteza), Lane Change Warning (avertizare la schimbarea benzii), Lane Departure Warning (avertizare la parasirea benzii), Surround View si BMW Night Vision cu recunoastere a pietonilor.

Pretul modelului pentru Germania porneste de la 128.800 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#masini lux, #lansare BMW M6 Gran Goupe, #seria BMW M6, #design BMW M6 Gran Coupe, #dotari M6 Gran Coupe , #Masini de lux