Buick planuieste o revenire in forta: Avista

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 00:00
3917 citiri
Buick planuieste o revenire in forta: Avista
Foto: Buick

Nici nu s-a deschis bine Salonul Auto de la Detroit si iubitorii masinilor de lux au avut parte de o surpriza cat se poate de placuta.

Conceptul Buick Avista prezentat de General Motors promite sa reinvie traditia marcii de lux americane, remarca reporterii CNN.

Cu un motor puternic si o infatisare adecvata secolului XXI, Buick Avista se anunta o masina pe care nu ai cum sa nu ti-o doresti.

Legenda renaste

Avista tinde sa duca traditia Buick intr-o directie diferita fata de Le Sabre sau La Crosse, modele care s-au bucurat de un succes deosebit pe piata americana in ultimul deceniu si jumatate.

In primul rand, masina are aceleasi dimensiuni ca un Chevrolet Camaro, iar tractiunea este asigurata de rotile din spate, ceea ce demonstreaza ca inginerii GM au gandit automobilul pentru performante superioare in timpul rulajului.

In al doilea rand, Avista ascunde sub capota un motor V6 de 400 CP, care imprima un plus de forta masinii.

Nu in ultimul rand, designul exterior imprumuta linii moderne pentru caroseria masinii sport cu doar doua portiere, dar, in acelasi timp, pastreaza o nota de eleganta sofisticata caracteristica marcii.

In interior, designul prezinta note de eleganta date de finisajele de calitate superioara, ca si accente ale tehnologiei de ultima ora introduse in bordul masinii.

Desi GM inca nu a facut publice detaliile privind intrarea in productie a masinii, Buick Avista se remarca ca o masina puternica, cu "nerv", fapt care ar putea reprezenta o tentativa de nerefuzat pentru nostalgicii unei marci de lux.

Ultimul model Buick dedicat performantei pe sosele a fost Buick GNX din 1987, un alt model sport cu 287 CP sub capota.

In anii '70, Buick concura cu succes in liga muscle-car-urilor americane cu modelul GSX, asa ca asteptarile tale in privinta Avista ar putea fi intru totul justificate.

Acum, singurul lucru de care mai ai nevoie este rabdarea pentru a vedea un nou Buick "cu muschi" intrand in showroom-uri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#masini lux, #muscle car, #coupe sport Buick Avista, #marci auto legendare , #Masini de lux