Ce masina inchiriezi cand mergi la schi?

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 00:00
1860 citiri
Ce masina inchiriezi cand mergi la schi?
Foto: Flickr/Land Rover Our Planet

Vacanta de iarna aproape ca bate la usa, iar daca ai facut deja rezervare intr-o statiune montana nu ar strica sa te orientezi de pe acum si asupra masinii pe care vrei sa o folosesti pe drumuri de munte.

Un SUV este perfect pentru a calatori in siguranta in peisajul hibernal si, daca nu il ai deja, poti cauta din timp in oferta agentiilor de inchiriere masini.

Iata mai jos trei optiuni perfecte de masini off-road recomandate de reporterii blogului A Luxury Travel.

Range Rover Sport

Este adevarat ca vei intalni mai des acest automobil in parcarile cluburilor de fite din oras, dar nu te lasa inselat de aparente. Range Rover Sport este un adevarat campion al traseelor off-road, iar masina se va dovedi la fel de usor de controlat si pe un traseu inzapezit.

Foto: Flickr/Land Rover Our Planet

Range Rover sport are un motor puternic V6, o cutie de viteze in 8 trepte si un sistem de suspensii cu setari care ii permit sa ajusteze garda si tractiunea in functie de caracteristicile terenului.

Inca un avantaj de care trebuie sa tii seama este ca vei calatori in stil, gama Range Rover fiind recunoscuta pentru dotarile sale de lux, iar interiorul se poate ajusta pentru a face loc pentru 7 pasageri.

Porsche Cayenne

Lasand la o parte orice vesti negre venite din curtea concernului Volkswagen, Porsche Cayenne ramane o alegere perfecta daca vrei sa calatoresti in lux si in siguranta cu familia catre o statiune montana.

Foto: Wikimedia

Motorul sau V8 iti va permite sa urci si cele mai abrupte drumuri fara probleme, iar stabilitatea sa, tractiunea integrala si sistemul de franare sunt elemente de siguranta pe care cu greu le vei gasi la alte masini.

Cayenne are si un portbagaj incapator de 670 de litri, dar spatiul pentru bagaje poate fi crescut la o capacitate de 1780 de litri in cazul in care rabatezi bancheta din spate.

BMW X5

SUV-ul produs de compania bavareza s-ar putea sa nu dea dovada de aceleasi performante tehnice ca si Range Rover Sport daca este introdus pe trasee off-road, dar este una din cele mai bune masini care poti rula pe o sosea inzapezita.

Foto: Flickr/Kamillo Kluth

Agil si puternic, BMW X5 este automobilul ideal pentru a infrunta orice tip de vreme, atata timp cat sub pneuri simte stabilitatea unui drum asfaltat.

Spatiul interior poate fi extins pentru a primi 7 pasageri, cu conditia ca doi dintre acestia sa fie copii, iar dotarile interioare evolueaza tot in gama automobilelor de lux.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#vacanta iarna, #inchiriere masini, #masini lux, #SUV off road , #Masini de lux