Cea mai sexy limuzina pozeaza ca o vedeta: Rolls Royce Dawn

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 00:00
4917 citiri
Cea mai sexy limuzina pozeaza ca o vedeta: Rolls Royce Dawn
Foto: Rolls Royce Motor Cars

Dupa ce experimentul Wraith in stil fashion a dat roade anul trecut, designerii care asigura finisajele de exceptie din limuzinele Rolls Royce au decis sa repete isprava si cu decapotabila Dawn.

Dawn, considerata cea mai sexy masina creata vreodata de producatorul auto britanic, imbraca haine noi intr-o serie limitata destinata clientilor tineri, relateaza Extravaganzi.

Liniile elegante ale decapotabilei Dawn contrasteaza in mod placut cu vivacitatea culorilor transpuse in interiorul masinii.

Rosu Mugello, Mandarine Orange si Albastru Cobalt sunt nuantele in care defileaza in showroom-uri seria limitata Dawn Inspired by Fashion, iar eleganta Rolls Royce este pastrata in fiecare amanunt, in ciuda devierii de la tonurile mult mai sobre ale modelelor de limuzine clasice.

Cumparatorii masinilor vor beneficia si de o usoara nota exclusivista data acestor modele prion adaugarea inscriptiei "Inspired by Fashion" pe bord.

In rest, Dawn vine cu acelasi pachet de dotari care fac din eleganta masina o aparitie cu adevarat sexy, acum si mai bine conturata, gratie designului de exceptie de la interior.

Influenta BMW se regaseste plasata discret in sistemul de control al masinii, aceasta beneficiind de sistemul night-vision pentru detectarea pietonilor si animalelor, de un sistem de croaziera tip radar si unul anti-orbire care schimba automat faza farurilor LED.

Un efect extraordinar asupra stilului de a sofa il are sistemul GPS adaugat transmisiei automate, acesta detectand drumul din fata pentru a-ti usura sarcina de a schimba in viteza potrivita.

Accesoriile infotainment sunt un alt atu al masinii, un semn ca Rolls Royce evolueaza spre un lux caracterizat de noua tehnologie decat de finisaje din lemn nobil si piele.

Dawn vine dotata cu un ecran tactil de 10,25 inchi operat de sistemul Spirit of Ecstasy, capabil sa reactioneze la cele mai usoare miscari ale degetului tau.

Rolls Royce Dawn este dotata cu un bi-turbo V12 de 6,6 litri, capabil sa produca 560 CP, indeajuns pentru a propulsa masina de la 0 la 100 km in mai putin de 4,9 secunde.

In aceste conditii, varianta Dawn Inspired by Fashion suna a fi o masina sexy si... rea.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#editie limitata Rolls Royce Dawn, #Dawn Inspired by Fashion, #limuzina Rolls Royce, #decapotabila Rolls Royce Dawn , #Masini de lux