Descopera SUV-ul decapotabil Evoque, masina verii 2016

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 00:00
5257 citiri
Descopera SUV-ul decapotabil Evoque, masina verii 2016
Foto: Land Rover

Vara urmatoare se anunta mult mai distractiva dupa ce britanicii de la Jaguar vor pune in vanzare SUV-ul decapotabil Range Rover Evoque.

Masina Evoque Convertible nu pierde nimic din caracteristicile de lux ale SUV-urilor produse de Land Rover si nici din performantele unei masini de teren, remarca reporterii canalului CNN Money.

O raritate

Range Rover Evoque poate fi privita ca o raritate pe piata auto din acest moment. Daca in anii 80-90 Jeep, Toyota si Suzuki lansau odata la 4-5 ani cate un model de SUV decapotabil, in acest moment piata pare lipsita de astfel de "jucarii" estivale.

Si sa nu ne inselam, Range Rover Evoque este cu adevrat o jucarie pentru sezonul estival, dar este una in care luxul opulent si performantele tehnice ale masinii se impletesc in mod armonios.

Conceptul Evoque Convertible a fost prezentat pentru prima data in cadrul show-ului auto de la Geneva din 2012, asa ca vestea ca masina va intra in vanzare incepand cu luna mai a anului viitor este o surpriza asteptata de tot iubitorii aventurilor pe 4 roti.

Sistemul decapotabil este gandit sa se activeze chiar si la viteze de 45-50 km/h, iar protectia pasagerilor este dublata de mai multe bare de ramforsare retractatbile care ies din portbagajul masinii pentru a acoperi cabina in mai putin de 10 secunde.

La fel ca orice alta masina Rover, Evoque este un SUV in adevarata putere a cuvantului, fiind o masina perfecta pentru expeditii off-road.

Chiar si decapotata, masina de dovada de un echilibru perfect in strabaterea unor trasee accidentate.

Designul sau este unul tipic pentru un vehicul estival, dar luxul caracteristic marcii si performantele tehnice ale lui Evoque Convertible fac ca masina sa aiba un aspect stilat si o linie "musculoasa" a caroseriei.

Evoque va avea un pret care incepe de la 46.000 de euro, sub capota sa ascunzandu-se un motor de 240 CP in 4 cilindri si o cutie de viteze automata cu 9 trepte.

Interiorul masinii este elegant, cu scaune invelite in piele si un sistem infotainment performant adaugat in consola de bord pentru a da frau liber distractiei.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#SUV decapotabil Range Rover, #Range Rover Evoque, #SUV estival, #masini de teren , #Masini de lux