Detii un automobil Audi? Il poti proteja de defectiuni montand un scut de motor

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 08:00
5441 citiri
Detii un automobil Audi? Il poti proteja de defectiuni montand un scut de motor
Foto: auto-hak.ro

Daca detii un automobil Audi si iti doresti sa te bucuri de performantele sale pentru mai multi ani, in afara de intretinerea sa constanta, il mai poti proteja montand un scut de motor pentru automobile marca Audi.

Aceste accesorii pentru masini sunt concepute special pentru a-ti proteja automobilul si a-i prelungi viata pentru mai multa vreme. Masina este un obiect extrem de important si in care investim destul de mult, astfel incat protejarea ei si mentinerea intr-o stare perfecta de functionare ar trebui sa fie tratata cu mare atentie.

Pentru automobilele marca Audi, indiferent daca vorbim despre modelele Audi A3, de Audi A4, scuturi metalice pentru Audi A6, Audi Q7, Audi AllRoad, poti achizitiona scuturi pentru motor chiar si online. Totul este extrem de simplu daca alegi sa faci achizitii online, doar plasezi comanda si vei primi scutul pentru motor cu ajutorul unui curier.

Scuturile de motor pentru autoturisme Audi nu sunt greu de montat, mai ales daca ai cateva cunostinte in domeniul mecanicii auto. Poti sa il montezi chiar tu in garajul propriu sau poti apela la serviciile unui mecanic profesionist.

Foto: auto-hak.ro

Pentru automobilul tau Audi, opteaza pentru un scut de motor de buna calitate, chiar daca asta inseamna si un pret mai ridicat. Acest scut este menit sa protejeze motorul, dar si baia de ulei de defectiuni cauzate de loviri. Totodata, apa, noroiul, praful si alte impuritati de pe drum pot ajunge la motor si pot provoca uzarea lui, insa daca montezi un astfel de scut de protectie, vei calatori in siguranta si riscul de a ramane in pana va fi mai mic.

Daca vrei sa comanzi usor un scut de motor pentru autoturismul tau Audi, magazinele virtuale sunt cea mai la indemana solutie si locul unde vei gasi componente pentru mai multe modele de precum A3, scut pentru Audi A4, A6, A7, Q7, dar si scuturi pentru Audi AllRoad. Daca bugetul tau este limitat poti opta pentru achizitionarea unui scut de motor la mana a doua, provenit din dezmembrari.

Cu siguranta iti doresti ca masina ta sa faca vizite mai rare la service-urile auto, astfel ca ar trebui sa iei in calcul achizitionarea acestui accesoriu pentru motor.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#scut motor Audi, #avantaje scut motor, #protecte scut motor, #scut motor online , #Masini de lux