Eagle Spyder GT, bijuteria cu aer retro a verii 2017. Gata de drum?

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 00:00
6998 citiri
Eagle Spyder GT, bijuteria cu aer retro a verii 2017. Gata de drum?
Foto: Luxatic

Pregateste-te sa dai ochii, incepand din vatra acestui an, cu o bijuterie auto care este asteptata cu nerabdare de totii iubitorii de masini de lux, Eagle Spyder GT facand furori in randul lor inca de la editia din 2016 a Salonului de Masini Clasice din Londra.

Eagle Spyder are exact aerul retro al unui bolid britanic de rasa, calatoria intr-o decapotabila de doua locuri promitand sa faca din vara anului 2017 una memorabila, relateaza revista Luxatic.

Bijuteria auto de lux costa nu mai putin de 695.000 de lire sterline, dar performantele sale si aerul retro degajat de Spyder-ul GT merita fiecare penny.

Coca de aluminiu create special pentru acest model ajuta la atingerea vitezei de 100 km/h in mai putin de 5 secunde. Desigur, motorul de 4,7 litri, cu 330 CP, are si el un cuvant de spus in atingerea acestor performante ale micutului bolid, mai ales ca unele componente ale acestuia sunt construite din magneziu.

Interiorul masinii este finisat manual, dand caracteristica de lux dorita de colectionari, lemnul, pielea fina si metalul stralucitor fiind componente de baza in decorul cabinei.

GT-ul cu aer retro se distinge si printr-o manevrabilitate exceptionala, cutia de viteze din aluminiu usurand mult sarcina soferului in schimbarea treptelor de viteza, la fel ca si sistemul de transmisie care da o dinamica perfecta in rulaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#masini lux, #masdini retro, #Eagle Spyder GT , #Masini de lux