Ford lanseaza un "nou" Mustang

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 17:45
1408 citiri
Ford lanseaza un "nou" Mustang
Foto: Ford Mustang/ SURSA: MSNBC

Ford va prezenta, saptamana aceasta, in cadrul spectacolului auto SEMA Show din Las Vegas, noile caroserii de Mustang, perfecte pentru cei care au o astfel de masina pe care n-o mai pot utiliza din cauza vechimii metalului care imbraca pretioasa masina. Kit-ul complet costa 15.000 de dolari si va fi livrat direct catre client, sustin reprezentantii Ford.

Ford are un catalog plin de piese din variantele originale, de la frane la scaune de Mustang din 1964, '65 si '66. Acum, insa, vine pe piata si cu variante complet noi de caroserii pentru aceste masini, astfel incat pasionatii de masini sa se poata bucura de un Ford Mustang fara rugina si alte imperfectiuni datorate timpului, potrivit MSNBC.

"Varianta de Mustang din '64-'66 este cel mai restaurat model de masina vintage", a declarat Dennis Mondrach, manager la Ford Restoration Parts.

"Insa numarul de caroserii ale acestui model scade de la an la an. Majoritatea caroseriilor existente sunt atat de vechi incat nu mai pot fi nici macar reparate", a explicat acesta.

Asadar, pentru cei care isi doresc un Mustang "original", Ford a apelat da producatorul Dynacom International si i-a dat acces la desenele tehnice, la schitele originale si la specificatiile tehnice pentru aceste carcase. Compania produce, astfel, duplicate exacte ale cadrelor originale, cu mici modificari absolut necesare.

"Noile caroserii sunt facute din metal pur si tehnici moderne de sudura", a explicat Mondrach.

Mai mult, otelul utilizat in noile carcase este de o calitate mult mai buna decat cel utilizat la varianta originala, potrivit vice-presedintelui Dynacom, Jim Christina.

Kit-ul complet costa 15.000 de dolari si este livrat direct catre client.

Kit-ul poate fi transformat in orice, de la varianta originala din mijlocul anilor '64, care a fost prezentat de presedintele Ford de atunci, Lee Iacocca, pana la varianta din '66, in functie de sistemul de propulsie si alte componente.

Ford isi va prezenta noua varianta de Mustang din '65 in cadrul editiei anuale SEMA Show de la Las Vegas care va avea loc saptamana aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Ford lanseaza Mustang, #caroserie Mustang , #Masini de lux