Iata ce se intampla cand un XJ e condus de un cascador profesionist

Sambata, 19 Martie 2016, ora 00:00
3237 citiri
Iata ce se intampla cand un XJ e condus de un cascador profesionist
Foto: Jaguar

Nu poti spune ca n-ai remarcat modelul XJ de la Jaguar. Masina este o combinatie perfecta de frumusete, lux si putere, care ofera o experienta dinamica celui care sta in spatele volanului.

Nimic nu putea reda acest lucru mai bine decat o cursa "de-a sorecele si pisica" derulata intre o drone de top si un Jaguar XJ, relateaza Digital News Agency. Iar ambele au fost pilotate de unii dintre cei mai cunoscuti experti in domeniu.

Celebrul cascador hollywodian Mark Higgins s-a instalat in spatele volanului unui Jaguar XJ pentru a scoate in evidenta, pe circuitul Zhuhai International din China, performantele acestei bestii motorizate.

Urmaritorul sau a fost nimeni altul decat campionul mondial de pilotaj drone, Jaehong Li, asezat la comenzile unui aparat DJI, care a si filmat intreaga cursa nebuna.

Higgins a condus nebuneste masina printr-o zona industriala, intr-un joc de-a v-ati ascunselea care a inclus urcarea si coborarea unor rampe, urmarirea prin hale de fabrica, dar si momente de goana in linie dreapta.

Doi piloti extraordinari si doua exemple de tehnologie de ultima ora au reusit sa dea viata unei urmariri ca-n filme, cu automobilul de lux iesind invingator in urma acestei probe intense.

Fara nicio indoiala, tehnologia introdusa pe dronele de top este remarcabila, dar Higgins a avut la dispozitie o masina cu un sistem de directie controlat electronic, care raspunde mult mai bine la comenzi, plus un bord intesat de sezori electronici alaturi de patru camera video.

Nu este de mirare ca producatorul auto britanic declara ca nicio alta masina nu arata si nu ofera sezatii precum Jaguar XJ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Volumul lucrărilor de construcții a scăzut semnificativ pentru a doua lună consecutiv în România. Dacă pe parte de construcții inginerești prăbușirea începută în ianuarie a fost...
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
#Jaguar XJ, #masini lux, #cursa Jaguar XJ drona , #Masini de lux