Incearca Maserati Ghibli, alternativa la E-Class, Seria 5 si A6

Sambata, 03 August 2013, ora 00:00
3014 citiri
Incearca Maserati Ghibli, alternativa la E-Class, Seria 5 si A6
Foto: Maserati

Maserati iti propune sa iesi din tipare si sa incerci alternativa italiana la sedanul german de lux, noul Ghibli, disponibil in premiera pentru aceasta marca si in varianta diesel.

Ghibli pastreaza in linii mari structura celebrului Quattroporte, daca vorbim despre sasiu si suspensii, dar este cu 29 de centimetri mai scurt si cu 50 de kilograme mai usor decat acesta.

Transmisia este automata, in 8 trepte, dar cu schimbator manual, pentru a-ti reda bucuria condusului sportiv, indiferent de modelul ales.

Noul Maserati este luxos, dar si sport, in acelasi timp, fiind dotat in oferta standard cu un motor de 3 litri V6 TDI cu doua turbine, ce dezvolta pana la 410 CP.

Inauntru vei gasi ecranul tactil de 8,4 inchi Maserati Touch Control, tapiserie din piele Poltrona Frau, un sistem audio Bowers & Wilkins cu 15 boxe, router wireless si pedale reglabile.

Varful de gama este modelul S Q4 (AWD), care atinge o viteza maxima de 284 de kilometri la ora si accelereaza de la zero la 100 de kilometri la ora in doar 4,8 secunde.

Ghibli Diesel dispune de tehnologia Start & Stop si contine doar 6 litri / 100 kilometri, desi poate atinge 250 de kilometri la ora si "prinde suta" in 6,3 secunde.

Noul Ghibli va fi piesa de rezistenta a standului Maserati si la Salonul Auto de la Frankfurt, care incepe de 12 septembrie, avand in vedere ca producatorul italian de masini pozitioneaza acest model in concurenta directa cu Mercedes E-Class, BMW Seria 5 si Audi A6.

Ghibli a fost lansat oficial in luna aprilie, la Salonul Auto de la Shanghai, iar acum ti-l poti comanda, cu livrarea in septembrie. Preturile pornesc de la 50.000 de euro, iar limita superioara ramne sa o stabilesti tu.

Configureaza un Ghibli S Q4 sau un Ghibli Diesel!

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Maserati Ghibli comanda, #Maserati Ghibli configurator, #Maserati Ghibli motorina , #Masini de lux