Levante, primul SUV Maserati ramane un bolid italian pursange (Video)

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
5845 citiri
Levante, primul SUV Maserati ramane un bolid italian pursange (Video)
Foto: Maserati

Cu o infatisare de zile mari, Levante, primul SUV produs de Maserati, se pregateste sa ia cu asalt piata europeana inca din primavara acestui an.

Impresionanta masina vine cu forme care denota atat eleganta cat si agresivitatea specifica unui bolid produs in Italia, relateaza Just Luxe, iar surprizele par sa nu se opreasca aici.

"Noi nu am construit un SUV, noi am creat un Maserati!", isi prezinta constructorul auto italian cea mai noua creatie.

Intr-adevar, daca este sa te referi la pedigree-ul masinilor Maserati, Levante nu difera de predecesoarele sale decat prin forma, restul atributelor care au intarit imaginea brandului de-a lungul atator decenii regasindu-se pe deplin in aceasta masina.

Asemanarile pot fi sesizate inca de la prima privire aruncata SUV-ului, acesta prezentand aceleasi caracteristici ale masinilor Maserati: trei fante de ventilatie in fata, celebrul logo trident si geamuri mari la portiere.

Caracterul naravas al masinii este subliniat si de farurile ascutite, dar si de luneta conica.

Acestea sunt insa doar detalii, Levante avand calitati care fac din masina de teren o adevarata performera pe diverse suprafete.

Testele efectuate pana acum au demonstrat o manevrabilitate uluitoare a SUV-ului pe diverse terenuri, fie ele cu o aderenta redusa sau de off-road.

Levante se lauda deja cu un set de suspensii electronice sofisticate, cu amortizare controlata si arcuri pneumatice, dar si cu o cutie de viteze automata in opt trepte, conceputa special pentru acest model cu tractiune inteligenta Q4.

SUV-ul Maserati va aparea pe piata in trei forme distincte: Levante, Levante S si Levante Diesel, toate modele beneficiind de motoare V6.

Performantele difera insa, versiunea Levante S dovedindu-se si cea mai puternica, cu o acceleratie 0-100 km in 5,2 secunde si o viteza maxima de 264 km/h.

Constructorul italian nu a lipit inca o eticheta de pret pe SUV-ul cu pretentii de bolid, dar a anuntat ca preia comenzi pentru personalizarea fiecarui autoturism in functie de preferintele clientului, ceea ce inseamna ca la interior ai putea avea parte de alte surprize placute.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#SUV Maserati, #lansare Maserati Levante, #modele Maserati Levante, #dotari SUV Levante , #Masini de lux