Lexus a scos la lumina noul SUV LX 570 - Arata impunator!

Sambata, 22 August 2015, ora 00:00
4663 citiri
Lexus a scos la lumina noul SUV LX 570 - Arata impunator!
Foto: Lexus

Sa decizi sa lansezi o masina in timpul stilatei parade auto de la Pebble Beach poate fi sinucidere curata daca nu ai un as in maneca.

In cazul japonezilor de la Lexus, trucul a tinut insa, noul SUV LX 570 primind priviri admirative pe intreaga durata a show-ului, remarca portalul Luxuo.

Cu o atitudine impunatoare, data si de modificarile aduse grilei frontale a masini, LX 570 a facut fata testului de eleganta din cadrul concursului.

Cu LX 570, Lexus combina eleganta unui SUV urban cu forta bruta a unui autoturism de teren.

Dimensiunile SUV-ului au fost si ele modificate usor, la interior fiind instalate opt scaune pentru ocupantii masini, cu spatii generoase alocate pentru fiecare dintre acestia.

Tapiteria din piele fina da o nota de lux interiorului, la fel ca si insertiile din lemn nobil.

Confortul este asigurat de adaugarea unor trape de aerisire suplimentare in tavanul masinii, de o instalatie de climatizare performanta si de gadgeturile care includ monitoare de 11,6 inci, comenzi si porturi USB integrate in cotierele scaunelor.

Tehnologia de ultima ora defineste intreg stilul masinii. Ai la dispozitie optiunea Park Assist, camere video cu acoperire de 360 de grade, sistem de franare automat inaintea coliziunii, unul de detectie al pietonilor etc.

Chiturile tehnologice adaugate cutiei de viteze, sistemului de transmisie si altor functii mecanice ale SUV-ului Lexus fac din LX 570 un adevarat campion al traseelor off-road. Un cuvant important de spus il are si motorul V8 de 5,7 litri de 383 CP.

M.J.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#SUV Lexus, #masini lux, #Lexus LX 570 , #Masini de lux