Lexus GS 300h Luxury: Indrazneste mai mult!

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 00:00
2499 citiri
Lexus GS 300h Luxury: Indrazneste mai mult!

Urca la volanul noului Lexus GS 300h si redefineste-ti standardele. Noul hibrid japonez integral a sosit in Romania si rastoarna topurile clasei business.

Lexus GS 300h este produs in Japonia, la cea mai premiata uzina auto din lume, si imbina cele mai noi tehnologii nipone, gandite sa-ti ofere tot luxul si confortul de care ai nevoie, in conditii de maxima siguranta si respectand mediul inconjurator.

In interior vei gasi cel mai mare ecran de navigatie montat vreodata pe un Lexus si un scaun pentru sofer revolutionar cu 18 reglaje, dezvoltat de producator la capatul a 5 ani de studii si experimente.

Hibridul de lux este pus in miscare de Lexus Hybrid Drive (hibrid integral), un motor de 2,5 litri pe benzina, combinat cu un motor electric de mare putere si baterii compacte, care iti asigura un consum de numai 4,7 litri/100 km si acceleratie de la 0 la 100 de km in 9,2 secunde, cu emisii de 109 grame/km.

Tot pentru a proteja mediul inconjurator, noul model Lexus foloseste tehnologia audio GreenEdgeT si sistemul de aer conditionat S-Flow, cu un consum redus.

Automobilul poate fi reciclat in proportie de 85%, inclusiv bateria hibrida.

Pentru ca vrei mai mult, iti recomandam echiparea Luxury, care imbina cele mai performante dotari tehnologice, cu elemnte din designul agresiv al pachetului sport si echiparile de lux, ce includ piele si lemn la intrior, inclusiv volanul imbracat in lemn de bambus.

Preturile sunt si ele pe masura. Daca varianta standard poate fi gasita acum, in cinstea lansarii, chiar si la pretul special de 44.350 de euro, cu TVA inclus, adica la un discount de 5.000 de euro fata de pretul de lista, pentru un Lexus GS 300h Luxury vei plati de la 70.200 euro, cu 4.000 de euro mai scumpa decat varianta F-Sport. O varianta de mijloc ar fi nivelul de echipare Executive, care porneste de la 57.600 euro.

CONFIGURATOR: Alege-ti singur varianta de echipare si optiunile.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#Lexus GS 300h Luxury, #Lexus lansare lux, #Lexus hibrid Romania , #Masini de lux