Limuzina anului 2014 vine din Coreea: Hyundai Equus

Sambata, 10 August 2013, ora 00:00
4969 citiri
Limuzina anului 2014 vine din Coreea: Hyundai Equus
Foto: Autoblog

Hyundai Equus 2014 este o limuzina care nu te va dezamagi, desi nu poarta brandul producatorilor consacrati de masini luxoase.

Lansata si in Orientul Mijlociu sub numele Centennial 2014, masina este o candidata serioasa la titlul de "limuzina de lux a anului urmator" si pentru tine.

Vei ramane impresionat rapid de cat de confortabila este aceasta masina. Desi consola centrala si bordul, in general, nu se ridica inca la standardele concurentilor Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 sau Audi A8, Hyundai vine tare din urma.

In plus, in momentul in care vei porni motorul te vei convinge singur ca nu ar trebui sa te lasi inselat de aparente, scrie Destination Of the World News.

Nici pasagerii din spate nu se pot plange de lipsa spatiului, daca nu cumva printre ei de afla si o persoana mult mai inalta care ar putea, intr-adevar, sa nu se simta tocmai in largul ei.

Tot cei din spate se vor bucura de cate un LCD in tetiere de 9,2 inchi si un mic frigider in cotiera, in care pot pastra la rece cateva sticle mai mici de apa.

Drumul este extrem de lin in spate, in mod deosebit, datorita designului menit sa absoarba socurile.

Masina este foarte bine izolata fonic si termic, are un volan ergonomic si are finisaje din lemn de mahon, iar pasagerii se pot bucura de control deplin asupra temperaturii pe care si-o doresc.

Pentru a te proteja de eventuale neplaceri la drum, masina este dotata cu lumini in coltul oglinzii, care te avertizeaza cand ai o masina in "unghiul mort", dar si cu un sistem sonor, in cazul in care ignori lumina si virezi.

In plus sistemul de parcare iti permite sa ai o perspectiva de 360 de grade asupra masinii, dar si o imagine asupra fiecarui element din jurul ei.

Hyundai Equus 2014 are un motor V8 de 4,8 litri, ce asigura un demaraj suficient de puternic, comparabil cu cel al unui Audi A8.

Desi, intr-adevar, ii lipsesc finisajele cu care te-ai obisnuit la marii producatori de masini de lux, Equus 2014 poate fi o alegere buna, fie ca esti tu cel care o conduce, fie ca ai un sofer care se ocupa de asta.

Depinde doar de tine si de ce-ti doresti: Equus 2014 poate fi o varianta economica pentru masina oficiala care nu te va dezamagi, mai ales cand pretul ei porneste de la numai 45.000 de euro.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ””E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ””E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
#Hyundai Equus 2014, #limuzina anului 2014 , #Masini de lux