Masina ta de epoca e aici: Morgan Plus 8, pe comanda

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 00:00
5217 citiri
Masina ta de epoca e aici: Morgan Plus 8, pe comanda
Foto: auto-power-girl.com

O masina de epoca dotata cu elemente de ultima generatie, alese de tine, si suficient de inalta pentru statura ta nu mai este un simplu vis. Business24 iti recomanda noul Morgan Plus 8, cea mai usoara masina cu motor in V8 din lume, ce respecta standardele europene.

Desigur, o poti aranja dupa dorintele tale: "Clientul poate sa isi personalizeze masina sa Plus 8 dupa propriul gust, iar optiunile sunt aproape inepuizabile", sustin oficialii Morgan.

Plus 8 este, de asemenea, singurul model Classic Morgan cu transmisie automata cu sase viteze. Aceasta poate fi operata in doua moduri, "Sport" si "Auto".

In modul "Sport", motorul atinge aproximativ 6.500 de turatii, iar directia si sistemul ABS sunt asistate electronic.

Caracteristicile Plus 8

Foto: Top Gear

Masina are un rezervor de 55 de litri, atinge maximum 250 de kilometri la ora, modelul cu transmisie manuala consumand in oras 18,2 litri la suta de kilometri si in afara 8,7 litri la suta de kilometri. Modelul cu transmisie automata consuma 16,4 litri la suta de kilometri in oras si 7,9 litri la suta de kilometri, in afara.

Morgan Plus 8 este cea mai confortabila din toate modelele construite pana acum de Morgan, sustin producatorii. Acoperisul decapotabil din mohair e foarte usor de ridicat, desi are dubla izolatie, oferind totodata suficient spatiu, chiar si pentru cei mai inalti dintre soferi.

Aerul conditionat vine ca dotare standard, ca si bordul realizat din piele luxoasa, ce include si un compartiment ce poate fi incuiat. Tot in varianta standard vei beneficia de un radio/CD player, cu un sistem audio de inalta calitate.

Producatorul a folosit tehnologia din industria aeronautica pentru a obtine o greutate de doar 1.100 de kilograme, chiar daca sasiul sau este unul dintre cele mai compacte dintre cele utilizate pentru masinile decapotabile in ziua de azi.

Cumpara noul Morgan Plus 8 chiar din Romania

Foto: Morgan Motor

"Procedura de achizitie a unui model Morgan vizeaza plata unui avans la lansarea comenzii (avand in vedere ca programarea productiei se realizeaza in baza listei de asteptare generata de comenzi), iar restul poate fi platit dupa finalizarea comenzii.

Valoarea depozitului solicitat la lansarea comenzii variaza functie de model", a declarat Laurentiu Tigau, reprezentant ProAuto, importatorul masinilor Morgan in Romania.

Morgan Plus 8 este "o masina pentru adevaratii soferi", sustin producatorii, iar daca te numeri printre ei si iti doresti o astfel de masina, Business24 a obtinut pentru tine si lista de dotari si preturi.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#masina epoca comanda, #comanda Morgan Plus 8, #Morgan Plus 8 2012 , #Masini de lux