Masini decapotabile: bolizi de lux care costa o mica avere

Vineri, 31 August 2012, ora 17:59
7737 citiri
Masini decapotabile: bolizi de lux care costa o mica avere

Masinile decapotabile atrag atentia intotdeauna. Nu conteaza ca producatorul este german, britanic sau italian, bolizii ies in evidenta de fiecare data cand se afla pe sosea, datorita unui complex de factori, printre care se numara designul specific masinilor sport si zgomotul motorului cu multi cai putere.

BMW Z4 Roadster, Porsche 911 Cabriolet sau Ferrari 458 sunt cateva exemple de masini care costa mult dar care fac toti banii.

BMW Z4

BMW Z4 Roadster, un bolid care ascunde sub capota alungita un motor de 340 de cai putere, poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4,8 secunde. Nimic din puterea motorului nu se pierde in acest timp, multumita transmisiei sport automate cu 7 trepte si ambreiaj dublu, asa cum promit insusi reprezentatii BMW, pe site-ul oficial.

Z4 este primul Roadster BMW cu acoperis care poate fi coborat. Soferul decide daca va conduce masina cu plafonul inchis sau in varianta decapotabila, dar modificarile pot fi facute in siguranta pana la viteze de 40 de kilometri pe ora. Pretul pentru bolidul produs de germani incepe de la aproximativ 37.700 de euro, cu TVA, in cazul modelului Z4 sDrive20i si poate depasi 57.700 de euro cu TVA, pentru modelul Z4 sDrive35is.

Porsche 911 Cabriolet

Porsche 911 este putin mai "lent", in comparatie cu modelul BMW Z4, in sensul ca poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in "doar" cinci secunde. Viteaza maxima pe care o poate atinge decapotabila realizata de Porsche este de 286 de kilometri/ora. Modelul 911 Carrera Cabriolet costa 110.959 de euro, cu TVA inclus.

Porsche 911, sportiva casei auto din Stuttgart, s-a clasat pe primul loc in "Studiul Initial al Calitatii" pentru satisfactia clientilor, realizat de institutul american de cercetari de piata, J.D. Powers and Associates, conform auto.ro.

Mercedes SLK

Noul Mercedes SLK are cateva optiuni in plus, spre deosebire de modelele anterioare. Decapotabila puncteaza la capitolul siguranta si multimedia. Sistemele Distronic Plus, cel inteligent de iluminare precum si cel de franare Pre-Safe contribuie la siguranta soferului.

In ceea ce priveste dotarile multimedia, noul SLK este echipat cu sistemele Comand Online, care ofera acces la internet si Becker Map Pilot, un sistem de navigatie de ultima generatie. Pretul unui Mercedes SLK incepe de la 40.300 de euro si poate ajunge pana la 75.640 de euro, ambele tarife fiind cu TVA inclus.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#masini decapotabile, #porsche, #bmw, #mercedes slk, #masini de lux, #masini scumpe , #Masini de lux